Ceturtdien, 11. oktobrī, TV3 šova Gandrīz ideālas vakariņas šīs nedēļas dalībnieki devās viesos pie stilistes un vizāžistes, basketbolista Kristapa Valtera bijušās sievas Signes Valteres (attēlā), kura viesu uzņemšanas vakarā atzīmēja savu dzimšanas dienu.

Savā dzimšanas dienā Signe viesiem bija sarūpējusi bagātīgu mielastu, kurā galvenais uzsvars bija likts uz saldajiem ēdieniem - galdā tika celti vairāki deserti, pirms kuru baudīšanas ciemiņi izsacīja bažas par iespējamo aptaukošanos.

Gatavojot ēdienu, Signe atklāja, ka šajā dienā viņa atzīmē ļoti apaļu jubileju - savu 30. gadadienu, bet īpašas svinības viņa neplānojot, tāpēc priecājas par iespēju šajā vakarā uzņemt pie sevis Ideālo vakariņu viesus.

"Šoreiz es negribu svinēt. Es domāju, ka šodien man ir pietiekami lieli svētki, ko vienmēr atcerēšos, nevis kā katru gadu," atzina Signe un pastāstīja, ka daudz labprātāk atzīmē savu bērnu - dēla Valda un meitiņas Keitijas - dzimšanas dienas.

No viesiem jubilejā Signe saņēma dažādas dāvanas un ziedus - māksliniece Indra Sproģe namamātei uzdāvināja savu grāmatu Māci mani, Degunlāci!, uzņēmējs Andris Kulbergs, pazīstot Valteres gaumi, pasniedza viņai Martini Asti šampanieti, uzņēmēja Sarmīte Pīka uzdāvināja zīda zieda piespraudi, bet būvnieks Valdis Kalnozols jaunajai stilistei uzdāvināja īpašu austrumu tēju.

Kā īpašu dāvanu viesi namamātei pasniedza kopīgu fotogrāfiju ar parakstiem, bet vīri jubilāri izcilāja uz krēsla.

Pie Signes ciemiņi varēja baudīt tomātu zupu, karstas maizītes, pastu ar piedevām, ābolkūku, ceptus ābolus ar saldējumu un siera kūku, kuru uzņēmējs Kalnozols spītīgi dēvēja par biezpienmaizi, bet kā izklaidi viņa viesiem piedāvāja Alias spēli jeb "mēmo šovu", bet no viesiem viņa saņēma 36 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!