Trīsdesmit divus gadus vecais ņujorkietis Džastins Džedlika (attēlā) izceļas ar savdabīgu izpratni par vīrieša skaistumu, jo ideāls, kuram viņš tiecas līdzināties, ir lelles Bārbijas draugs Kens.

Lai kļūtu pēc iespējas līdzīgāks savam vīrieša ideālam, Džastins jau iztērējis 100 000 ASV dolārus un pārcietis vairāk nekā 90 plastiskās operācijas.

Nevēloties ilgas stundas svīst sporta zālē, audzējot muskuļus un veidojot skaistu augumu, Džedlika labprātāk dodas uz plastiskās ķirurģijas klīniku, kur viņam ievieto silikona ķieģelīšus vēderpreses muskuļu, bicepsu, tricepsu un citu pievilcīgu muskuļu grupu vietā.

Džastina atkarība no plastiskās ķirurģijas sākās pirms astoņiem gadiem, kad viņš vērsās pēc palīdzības, lai koriģētu deguna formu. Pārmaiņas puisim tā iepatikās, ka viņš turpināja uzlabot savu izskatu, palielinot lūpas un mainot acu formu.

Šobrīd Kena līdzinieks ir gandrīz apmierināts ar savu izskatu, tomēr vēl esot nepieciešams kļūt mazliet vīrišķīgākam - palielināt plecus.

Prieku par savu izskatu puisis neslēpj, sociālajā tīklā Facebook publicējot desmitiem savu fotogrāfiju gan puišu, gan meiteņu sabiedrībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!