Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 19. oktobra, vakarā Latvijas lauku āres nācās pamest trim saimnieces godu kārojošām dāmām – pirmie trīs TV3 šova Saimnieks meklē sievu vīri izvēlējās mājās sūtāmās līgaviņas. Tiesa, arī kādam saimniekam klājās plāni – viena no dāmām paziņoja, ka pati vēlas doties mājās.

Šajā sērijā saimniekiem viena no trim līgaviņām bija jāsūta mājās. Visdramatiskākajā situācijā ir iekūlies Egīls Rūsiņš (attēlā), kurš pēc 106 vēstuļu saņemšanas šova sākumā tika uzskatīts par visiekārojamāko saimnieku.

Tomēr izvēlētās līgaviņas ir sākušas kritizēt Egīlu un izskatās, ka neviena no viņām tā īsti lauku dzīvei nemaz nav gatava.

Līdz šim šķita, ka Egīlam patīk tūrisma speciāliste Laura. Dāma pat pirmajā dienā pēc randiņa, kurā viņi devās uz Egīla hokeja treniņu, atzina, ka ķīmija gaisā virmo. Tomēr, šķiet, nu viss ir mainījies - Egīls un Laura vairs nespēj sadejoties, un arī pārējās šo saimnieku vairs tik ļoti neiekāro.

Egīlam bija tik ļoti grūti izlemt, kuru no trim meitenēm - Lauru, Santu vai Ingu - sūtīt mājās, ka viņš pat konsultējās ar draugu astrologu, kurš par piemērotāko Egīlam atzina Lauru.

Tomēr arī pēc tam Egīls nespēja izlemt, kuru sūtīt mājās. Vakara ballītes laikā gribētāja pieteicās pati - Inga negaidīti paziņoja, ka vēlas doties mājās un sevi šajā saimniecībā nākotnē neredz.

Pirms izbalsošanas Egīls vēlreiz pārjautāja, vai kāda dāma vēlas doties projām pati, un Inga vēlreiz apstiprināja, ka viņa šovā nevēlas palikt. Tomēr Ingas atklātība izsauca pretēju reakciju - Egīls nolēma viņu atstāt, bet mājās aizsūtīja skolotāju Santu.

Tikmēr pārējās divās saimniecībās izbalsošana noritēja bez pārsteigumiem. Kaspars aizsūtīja mājās Agnesi, kura acīmredzami nebija piemērota lauku dzīvei, savukārt, Almants - kluso bibliotekāri Jolantu.

Nākamajā sērijā tiks noskaidrots, kuru no meitenēm mājās aizsūtīs abi Sandi. Galvenā intriga - vai mājās būs jādodas iespaidīgajai blondīnei Karīnai, kura jau pirmajā naktī paviesojās Sanda guļamistabā. Šķiet, ka Sandim meitene patīk, lai gan īsti nav saprotams, kāda iemesla pēc viņa piedalās šovā.

Galerijā: šova saimnieku sākumā izvēlētās sievietes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!