Foto: Publicitātes foto

Kaislības TV3 šovā Gandrīz ideālas vakariņas turpina sist augstu vilni. Ja pirmajā vakarā pie frizieres Sanitas kaprīzā grāmatu iesējēja Lāsma par pretīgu nosauca tikai ēdienu, ciemojoties pie biškopja Armanda, mutīgā apaļvaidze ne tikai atteicās piedalīties izklaidē, bet pat paziņoja, ka pēc biškopja sarūpētā cienasta viņai sāp vēders.

Draudzīgais biškopis Armands, gatavojot savas gandrīz ideālās vakariņas, teju visos ēdienos un pat dzērienos bija iekļāvis kādu bišu sarūpētu labumu un pat izklaides bija saistītas ar bitītēm - viesi paši devās pie stropiem iepazīt čaklo darboņu dzīvi, bet pēc tam lēja vaska sveces.

Uzzinājusi, ka būs jāiet pie bitēm, kādu attaisnojumu sev rast centās Lāsma - mutīgā meiča stostīdamās mēģināja iestāstīt, ka varbūt bērnībā viņai pret bitītēm bijusi alerģija. Lai gan visi viesi tika pilnībā ietērpti aizsargkombinezonos, bet pats biškopis pat strādāja bez sejsarga, Lāsma spītīgi atteicās piedalīties atrakcijā, ko citi novērtēja ar sajūsmu.

Kašķīgā lēdija turpināja izpausties pie vakariņu galda - salātos viņai nepatika žāvētā vista, otrajā ēdienā - topinambūrs, bet gaļas baudīšana Lāsmiņai vispār beigusies ar vēdersāpēm. Tāpēc brīdī, kad tika pasniegts saldais ēdiens un grāmatu iesējēja paziņoja, ka viņai vajadzīgs kaut kas pret sliktu dūšu, neviens vairs necēla ne ausu, un Armands iejūtīgi pasniedza apaļvaidzei glāzi piena.

Dumpoties sākusi arī otra lēdija - uzņēmēja Linda, kura draudzīgas kopābūšanas vietā labāk izvēlējās stāvēšanu malā un nemitīgu burkšķēšanu. Lindu nokaitināja tas, ka Armands ēdienu bija izvēlējies pasniegt māla traukos, pie tam kolēģu saviesīgās sarunas mērces liešanas laikā viņai likās liekas, jo to laikā atdzisusi gaļa, tāpat dāma viebās, izdzirdot, ka Armands ēdieniem atļāvies pievienot ķiploku.

Kamēr Sanita un uzņēmējs Andris jūsmoja par pašu izlietajām vaska svecītēm, Linda pukojās, ka sveci nebūs, kur likt, jo viņai neesot bērnu.

Friziere Sanita par vakaru, kurā iepazīta bišu pasaule, bija stāvā sajūsmā, Armandam liekot augstāko atzīmi. Andris godīgi atzina, ka medainie kārumi viņam likušies pārāk saldi, tāpēc biškopim par vakaru lika septiņnieku, bet Lāsma un Linda aprobežojās ar sešniekiem, Lāsmai vakaru nodēvējot par ”pliku un pliekanu".

To, kādas izklaides par pliekanām neuzskata un kādu ēdienu par pretīgu nesauc grāmatu iesējēji, varēs novērtēt jau nākamajā Gandrīz ideālo vakariņu sērijā - tajā viesus uzņems Lāsma, kura līdz šim kolēģu sniegumu pamatīgi nokritizējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!