Foto: DELFI.ee

Savulaik skandālista slavu iemantojušais latviešu basketbolists Armands Šķēle (attēlā) savus sekotājus Facebook tīklā pārsteidzis ar attiecību statusa maiņu – līdzšinējo statusu par "sarežģītajām attiecībām" viņš nomainīja uz ”viens”.

Pēdējos gadus populārais sportists bija kopā ar krievu izcelsmes skaistuli Mariju Borodunovu jeb vienkārši Mašu - lai gan par attiecībām Šķēle no komentāriem vairījās, abi jaunieši sociālajos tīklos regulāri publicēja kopīgas fotogrāfijas un nevairījās no virtuāliem mīlestības apliecinājumiem.

Arī nesen pārciestā meningīta laikā šovasar Marija Armandam bija viens no lielākajiem atbalstiem, bet šonedēļ Šķēle publicējis paziņojumu, ka vairs nav aizņemts puisis.

Tiesa, neilgi pēc ieraksta publicēšanas paziņojums par attiecību statusa maiņu tika izdzēsts, bet par to, ka abu mīlnieku attiecības piedzīvojušas krīzi, liecina arī fakts, ka Armands no saviem sociālajiem tīkliem izdzēsis visas bildes ar Mariju.

DELFI Izklaide atgādina, ka savulaik Armands Šķēle sagājās ar šova Latvijas princese dalībnieci Madaru Grīnbergu, kura tagad ir laimīgi precējusies ar basketbolistu Andri Biedriņu, bet vēlāk daudzus šokēja Šķēles attiecības ar tolaik vēl nepilngadīgo Elgitu Magoni, kura tagad ir kopā ar mūziķi Gacho.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!