Foto: Publicitātes foto

Novembra sākumā Latvijā ienākusi jauna kosmētikas līnija Jane Iredale, kuru sadarbībā ar vienu no Latvijas vadošajām stilistēm un grima māksliniecēm Līgu Vekmani izmēģinājusi arī televīzijas raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga, bijusī Dombrovska.

"Ar Līgu esam pazīstamas jau sen, jo kopā strādāts pie dažādām žurnālu fotosesijām. Un, tā kā Latvijā ir ienākusi jauna, no minerāliem veidota kosmētikas līnija no ASV - Jane Iredale, Līga to vēlējās izmēģināt un piedāvāja man būt par modeli diviem dažādiem grima veidiem, piedaloties arī foto sesijā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Ketija.

Viens no grima mākslinieces izmēģinātajiem grima veidiem bija maigs un neitrāls, savukārt otrs - glamūrīgs, košs un piemērots svētkiem.

Kā atzīst Ketija, viņas favorīts bijis košākais grima veids, jo rudenī gribas izcelt acis vai lūpas, padarot seju spilgtāku. Savukārt vasarā vai rudens sākumā televīzijas seja labprātāk izvēlētos neitrālāko grima veidu.

Jauno kosmētikas līniju Ketija ieguvusi arī savā īpašumā un labprāt iesaka savus favorītproduktus, ko vērts izmēģināt.

"Pēc fotosesijas man ļoti iepatikās šīs līnijas produkti, un nu tos izmantoju arī ikdienā. No savas puses, varu ieteikt BB krēmu, kas ir ikdienas krēms uz tonālā krēma bāzes un ir piemērots šī brīža laika apstākļiem, jo ādu gan aizsargā un baro, gan nosedz tās nepilnības.

Arī tuvojoties svētku sezonai, kad būs jāapmeklē Ziemassvētku un Jaunā gada balles, krēms ir lielisks risinājums brīžiem, kad pasākumam nav laika ilgi gatavoties, bet jāpaslēpj apsārtušais deguns vai citi defekti ar kvalitatīvu grimu," skaidro televīzijas seja.

Jane Iredale kosmētikas produkti šobrīd ir pieejami pārdošanā, un drīzumā tos varēs iegādāties arī interneta veikalā, kā arī noteiktos skaistumkopšanas salonos, kas tiks atklāti pēc mēneša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!