Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 13. novembra, vakarā TV3 seriāla UgusnGrēks cienītāji varēja sekot līdzi detektīva cienīgiem notikumiem – viesnīcā jau atkal noticis slaktiņš un bojā gājis cilvēks.

Iepriekšējās sērijas noslēgumā skatītāji kļuva par lieciniekiem tam, ka galvassāpju nomocītais Cēzars (attēlā pa labi) no Ramonas istabas paņēma ieroci, bet pēc tam viesnīcā atskanēja šāviens.  

Otrdienas sērijas sākumā tika atklāts, kas īsti noticis viesnīcā - Miervaldis Zentai pastāstīja, ka viesnīcā nogalināts cilvēks, bet pie darba ķērusies policija ar izmeklētāju Putniņu priekšgalā.

Bārmenis Gunārs jau paspējis izvirzīt savu teoriju par notikušo - viņš ir stingri pārliecināts, ka slepkavību pasūtījis Vadims un nogalinātā klienta vietā šāviens bija domāts viņam.

Satraucies ir arī Fēlikss, kurš mēģina pierunāt Helēnu liecināt, ka viņi šāviena brīdī bijuši kopā - tā kā Fēlikss bijis noslepkavotā numuriņā, tur esot viņa pirkstu nospiedumi, kas noteikti izmeklētājiem radīs aizdomas.

Visniknākais par notikušo ir Leons, kurš bija dikti apvainojies, ka neviens viņu par notikušo nebija informējis un ka savas traumas dēļ viņš nevar aktīvi iesaistīties notikušā izmeklēšanā.

Tiesa, visi seriāla UgunsGrēks fani var atviegloti uzelpot - šoreiz bojā gājis nevis kāds no iemīļotajiem varoņiem, bet gan kāds somu tūrists Peka, ko viesnīcas darbinieki raksturoja kā "lielu dzērāju ar vienmēr sarkanu seju".

Kā liecina nākamo sēriju anotācijas, Cēzars naktī ielavīsies Leona istabā un pieliks viņam pie deniņiem ieroci, bet vēlāk brīnīsies, kā viņa istabā nonākusi Leona čība. Pēc visa notikušā Cēzars cenšas noskaidrot, kā viņam bērnībā izpaudās mēnessērdzības lēkmes.

Somu tūrista nāve nebūt nav pirmā asinsizliešana viesnīcā, kurā risinās seriāla UgunsGrēks notikumi - savulaik sprādzienā gāja bojā Leona mīļotā Marta, iepriekšējā sezonā pašnāvību izdarīja cita daktera izredzētā Rasa un tika smagi savainota Elizabete, šosezon tika sašauts pats Leons, kurš traumas dēļ kļuva par invalīdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!