Foto: DELFI

Ne vienai vien sievietei dzīvē gadījusies situācija, kad saviesīgam pasākumam jāpaspēj saposties pāris minūšu laikā. Savus skaistuma noslēpumus par to, kā laika trūkuma dēļ neļauties panikai, atklāj dejotāja Aleksandra Kurusova (attēlā).

"Glītu izskatu neveido tikai skaista un sakopta seja, bet gan vizuālais koptēls - apģērbs, matu sakārtojums un, visbeidzot, grims.

Lai iekļautos piecpadsmit minūtēs, iesaku uzkrāsot acis, ar laineri pavelkot uz augšu augšējā acs plakstiņa līniju, nokrāsot skropstas, akcentēt vaigus un, protams, uz lūpām uzklāt maigu spīdumu. Tas viss izdarāms nieka četrās līdz piecās minūtēs, savukārt efekts ir patiesi iespaidīgs.

Arī ar matiem nav problēmu, ja tie ir izmazgāti un tīri, bet, ja tā nav, tad var uztaisīt zirgasti, ko nofiksē ar matu laku, lai frizūra izskatās akurāta un "savākta".

Tāpat var piemeklēt arī kādu galvas rotājumu - elastīgu lenti ar kādu akcentu, interesantu stīpiņu vai elegantu cepurīti," sarunā ar DELFI Izklaide savos padomos dalās Kurusova.

Pašas dejotājas ikdienā priekšnoteikums labam izskatam un pašsajūtai ir kopti mati, savukārt ātrākās pucēšanās rekords uzstādīts divdesmit trīs minūtēs.

"Mans rekords, pošoties saviesīgam pasākumam, ir divdesmit trīs minūtes, ietverot matu mazgāšanu, žāvēšanu un veidošanu, kā arī minimālu dekoratīvās kosmētikas uzlikšanu un apģērba izvēlēšanos.

Tas notika vasarā pirms pāris gadiem, kad trīsdesmit grādu karstumā biju tikko atbraukusi no Jūrmalas un saņēmu zvanu no draugiem, ka pēc pusstundas man jābūt koncertā Dzintaros un man ir, maksimums, piecpadsmit minūšu, lai sataisītos.

Tas bija ātrākais pucēšanās mēģinājums manā dzīvē un ar uzstādīto rekordu lepojos," nosmej Kurusova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!