Foto: Privātais arhīvs
Par "Odesas Bārbiju" iesauktajai lellīgajai ukrainietei Valērijai Lukjanovai uzradusies dubultniece (abas attēlā), un abas daiļavas nolēmušas apvienot spēkus, lai iekarotu Ameriku.

Jau ziņots, ka Valērija jau pirms vairākiem mēnešiem kļuva par pretrunīgi vērtētu interneta sensāciju - ar dažādām kosmētiskām procedūrām uzlabotais meitenes izskats izraisīja gan sajūsmu, gan nepatiku.

Odesas Bārbijas līdziniece un tagad jau arī biznesa partnere ir 24 gadus vecā Olga Oļeiņika, kas sociālajos tīklos pazīstama ar pseidonīmu Dominika. Arī Olgas neparastā izskata pamatā ir plastikas ķirurga pakalpojumi un bagātīgs dekoratīvās kosmētikas klājums.

"Mēs iepazināmies internetā jau pirms pieciem gadiem," pēc pirmās tikšanās komentējusi Valērija, kura tāpat kā Olga ir dzimusi Odesā.

Meiteņu savstarpējo interesi pastiprināja lielā līdzība - viņām ir līdzīgs matu sakārtojums, grims un pat tērpi. "Mūsu draugi pat domāja, ka esam māsas, lai gan tas ir patiesi tikai garīgajā ziņā, jo mums ir vienādi uzskati un dzīvesveids," skaidroja Valērija.

Abas skaistules šobrīd vada lekcijas par garīgumu - interesentiem par lekciju jāmaksā aptuveni 50 lati. Kritiķi gan apgalvo, ka lektores savus audzēkņus piesaista vien ar izskata palīdzību.

"Drīzumā plānojam pārcelties uz Ameriku. Dominikai ASV dzīvo puisis, un arī mans vīrs vēlas uzsākt tur biznesu," sacīja Valērija. "Es ārzemēs negarlaikošos, jo mani bieži aicina uz fotosesijām un ballītēm."

Kad Valērijas fotogrāfijas sāka gūt popularitāti interneta vidē, daudzi apšaubīja viņas eksistenci, norādot uz porcelānam līdzīgo ādu, supertievo vidukli un asi iezīmētajiem vaibstiem. Citi uzskatīja, ka fotogrāfijas ir pamatīgi apstrādātas programmā Photoshop.

Pati "Odesas Bārbija" sevi dēvē par slavenāko krievu sievieti krievvalodīgajā internetā. Viņas dienas režīms ietver meditāciju, astrālos ceļojumus un sporta zāles apmeklējumu, bet pusdienas savam vīram viņa vislabprātāk gatavo pati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!