Foto: PantherMedia/Scanpix
Tuvojoties gada izskaņai, cilvēku interese par horoskopiem tikai pieaug, un šajā sakarā ārvalstu eksperti apkopojuši ieteikumus, kādu uzņēmējdarbības jomu katrai zodiaka zīmei labāk izvēlēties un no kādām ieteicams turēties pa gabalu.

AUNS. Šajā horoskopa zīmē dzimušajiem raksturīga spītība, tāpēc viņiem piemērotākās darbošanās jomas ir banku lietas, operācijas ar skaidru naudu, valūtu un vērtspapīriem.

Pilnīgi nešaubīga veiksme Aunus gaida ceļu būvniecībā, transporta jomā un pārvadājumu biznesā, kā arī tirgojoties ar spirtotajiem dzērieniem un konditorejas izstrādājumiem, optiku un optisko aprīkojumu.

Riska zona Auniem ir nekustamo īpašumu bizness, jo īpaši īre un maiņa, ķīmisko vielu ražošana un tirdzniecība, kā arī bizness, kas saistīts ar apakšveļu, traukiem, kažokādas izstrādājumiem, krāsām un jūras veltēm.

VĒRSIS Šajā zīmē dzimušajiem labi veiksies būvniecībā, mājokļu pārdošanā un maiņā nekustamo īpašumu firmā, remontiem nepieciešamo lietu tirgošanā, kā arī darbs dizaina uzņēmumos, frizētavās un kosmētiskajos salonos, apģērbu un juvelierizstrādājumu firmās.

Tāpat Vēršiem varētu veikties tūrisma biznesā un azartspēļu jomā, ziedu un dzīvnieku audzēšanā, viesnīcas servisā un autoservisos, kā arī šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem tiek rekomendēts izmēģināt spēkus prezentāciju un citu saviesīgu pasākumu vadīšanā.

Riska zona Vēršiem ir ķīmiskā ražošana, paklāju ražošana un tirdzniecība, kā arī bizness, kas saistīts ar medikamentiem, videoaparatūru un apsardzes jomu.

DVĪŅI. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem tiek ieteikta darbošanās masu saziņas līdzekļos - žurnālistikā, izziņu dienestā, sakaru sfērā, reklāmas biznesā, - kā arī ķīmiskajā rūpniecībā. Tāpat Dvīņus gaida veiksme darbā ar lielveikaliem vai modes preču tirdzniecības vietām.

Dvīņiem iesaka uzmanīties no paklāju ražošanas un tirdzniecības, kā arī biznesa, kas saistīts ar santehniku, mēbeļu remontu un ceļu būvi.

VĒZIS. Vēžiem piemērota ir darbošanās antikvariātu biznesā, dažādu izsoļu rīkošanas, pārtikas produktu ražošana un realizācija, kā arī uzņēmējdarbība, kas saistīta ar dzesēšanas iekārtām un ledusskapjiem, galantērijas precēm un mīkstajām rotaļlietām.

Tāpat Vēži ar mierīgu prātu var uzņemties rūpes par bankām, restorāniem un viesnīcām, kā arī dizaina firmu vai fotosalonu.

Riska zona šai horoskopa zīmei ir frizētavas, azartspēļu bizness, kā arī spirtoto dzērienu ražošana un tirdzniecība..

LAUVA. Šajā horoskopa zīmē dzimušajiem veiksmīga būs darbošanās biznesa jomā, bet jo īpaši darījumos, kas saistīta ar rotaslietu pirkšanu un pārdošanu. Tāpat Lauvām var veikties uzņēmējdarbībā, kas saistīta ar remontdarbiem, automašīnu, to rezerves daļu un aksesuāru uzpirkšanu un pārdošanu, kā arī ar alkoholisko dzērienu, kosmētikas un video un audiotehnikas tirdzniecību.

Riska zona Lauvām kā biznesmeņiem ir ieroči un munīcija, drošība un detektīvdarbība, dzīvnieku audzēšana, kā arī medicīna un apbedīšanas pakalpojumi.

JAUNAVA. Jaunavām kā veiksmīga biznesa niša piemērota gultasveļas, somiņu un čemodānu, kā arī pusfabrikātu ražošana un tirdzniecība. Tāpat šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem veiksies nekustamo īpašumu firmās, uzņēmumos, kas rūpējas par auklīšu un guvernanšu nodrošināšanu, un apbedīšanas birojos.

Jaunavām veiksme var uzsmaidīt, tirgojoties ar datoriem un kopēšanas iekārtām, pulksteņiem, tīrīšanas līdzekļiem, kā arī tiek rekomendēts izmēģināt spēkus tulkošanas jomā, piemēram, izstrādājot ceļvežus tūristiem.

Kā riska zonas Jaunavām tiek minēta tirdzniecība ar apaviem, eglīšu rotājumiem, alkoholiskajiem dzērieniem un tabakas izstrādājumiem, sporta precēm un parfimēriju. Darbošanos reklāmas biznesā eksperti vērtē pretrunīgi.

SVARI. Svaru zīmē dzimušajiem visa pasaule ir vaļā - viņi var darboties uzņēmumos, kas saistīti ar mākslu, šovbiznesu, stila veidošanu, reklāmu, žurnālistiku, juvelierizstrādājumiem un viesnīcu servisu. Tāpat Svariem veiksies detektīvu darbā, tieslietās, veselības jomā un kulinārijā.

Svaru zīmes pārstāvjiem praktiski nav tādu jomu, kurās viņiem būtu lemta neveiksme - galvenais Svariem ir saprast, ko viņi paši vēlas, bet riski saistīti ar pārāk lielu pašpārliecinātību un sajūtu, ka Svari nekad nekļūdās.

SKORPIONS. Skorpioniem veiksies politikā un drošības jomā, kā arī nekustamo īpašumu tirgū, žurnālistikā, banku lietās, advokatūrā, reklāmas biznesā, ieroču un munīcijas tirdzniecībā.

Tāpat Skorpioniem tiek ieteikts nodarboties ar apavu un ādas izstrādājumu biznesu, sakaru un komunikāciju līdzekļiem, rakstāmmašīnu vai veļasmašīnu tirdzniecību, pieņemt izaicinājumus mesties mēbeļu biznesā vai tirgoties ar bērnu precēm.

Riska zona Skorpioniem ir frizētavas, jebkas, kas ir saistīts ar autolietām, kā arī spirtotie dzērieni un apšaubāmais narkotiku bizness.

STRĒLNIEKS. Strēlniekiem kā veiksmīgākā un piemērotākā darbības joma tiek ieteikta medicīna un apmācība, kā arī komivojažiera, brokera vai apdrošināšanas aģenta nodarbe. Tāpat Strēlnieki ar atzīstamiem panākumiem var darboties modeļu biznesā.

Šīs horoskopa zīmes riska zona ir tirdzniecība ar ieročiem un munīciju, kā arī darbošanās degvielas tirgū un pusfabrikātu un izejvielu biznesā.

MEŽĀZIS. Šajā zīmē dzimušajiem veiksies visos darījumos, kas saistīti ar mājokli un tā remontdarbiem, kā arī ar automašīnām, zemi un vērtspapīriem. Tāpat Mežāži ar panākumiem var darboties kā starpnieki un uzpircēji, pārdot santehnikas piederumus un sporta preces, izņemot apavus. No rokas ies arī izejvielu ieguve un pārstrāde, lauksaimniecības darbi, celtniecība un arhitektūra.

Šai zīmei riska zona ir ziedu bizness un dzīvnieku audzēšana, asu priekšmetu ražošana un tirdzniecība, pirotehnikas un sprāgstvielu bizness, kā arī uzņēmējdarbība, kas saistīta ar tabaku, rotaļlietām un ādas izstrādājumiem.

ŪDENSVĪRS. Šajā horoskopa zīmē dzimušajiem veiksies atpūtas namu un sanatoriju uzturēšanā un apkalpošanā. Tāpat Ūdensvīriem ieteicams darboties rotaļlietu biznesā, sporta preču, trenažieru, grāmatu, mūzikas instrumentu un lauksaimniecības produktu tirgošanā.

Ūdensvīriem kā riska zona tiek norādīts azartspēļu bizness, dažādas banku lietas, trauku un modes preču tirgošana.

ZIVIS. Zivīm veiksies grāmatu un drukāto preses izdevumu izdevniecību uzturēšanā un apkalpošanā, kā arī šajā horoskopa zīmē dzimušajiem ieteicams atvērt ārpilsētas viesnīcas. No rokas ies arī darbs ar ārzemniekiem un valūtu, kazino bizness, rosīšanās reklāmas aģentūrās, ceļojumu birojos, masāžas salonos un frizētavās.

Ja kārojas tirgoties, tad labāk izvēlēties darbu, kas saistīts ar gaismas tehniku, azartspēļu iekārtām, tūrismu, aksesuāriem un rotaslietām. Riska zona zivīm ir celtniecība, metalurģija, autobizness un tirgošanās ar tabaku un alkoholu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!