Foto: Privātais arhīvs
Ziemassvētku brīvdienu laikā daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki ne tikai rotāja eglītes, cepa piparkūkas un nodevās citām svētku izklaidēm, bet arī aktīvi par savām gaitām ziemas saulgriežos informēja sekotājus sociālajos tīklos.

Populārajam dziedātājam Laurim Reinikam šīs brīvdienas bija saspringtas - īsi pirms svētkiem viņa dzīvokli bija apsēdusi mistiska smaka, arī dāvanu pirkšanu Lauris bija atstājis uz pašu pēdējo brīdi, bet svētku vakaru viņš devās baudīt kopā ar ģimeni Tērvetē.

"Ziemassvētku vakars Tērvetē bija super! Ar visu, kas svētkiem piedien! Šodien vēl paguvām apciemot zirgus un nopikot sevi un Lutausi parkā!" sociālajos tīklos jūsmoja Reiniks un arī padalījās ar fotogrāfiju, kurā viņš redzams, sarunājoties ar zirgu.

Īpaši bagātīgi svētki šogad bijuši šova Latvijas princese dalībnieces Sanitas Kubliņas un viņas mīļotā vīrieša, dīdžeja Gustavito namā - Kubliņa sociālajos tīklos paziņoja, ka svētkos Ziemassvētku vecītis uzdāvinājis ceļojumu uz Taizemi, bet viņas dzīvesbiedrs saņēmis iPhone 5.

Ne viens vien sabiedrībā zināms cilvēks garo brīvdienu laikā publiski žēlojās par lielo pārēšanos, kādu nācies piedzīvot Ziemassvētkos - viens no aktīvākajiem šajā ziņā bija modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, kurš pat izteica aizdomas, ka mamma viņu vēlas barot, līdz viņš vairs nespēs paelpot.

Galerijā: ieskats sabiedrībā zināmu cilvēku spilgtākajos Ziemassvētku noskaņu kadros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!