Foto: Publicitātes foto
Šobrīd daudzās Latvijas pilsētās norisinās reģionālie skaistumkonkursi, un aktīvi pie formas uzlabošanas un fiziska tonusa uzturēšanas strādā arī Ogres konkursa finālisti.

Konkursa Mis un misters Ogre 2012 organizatores - māsas Diāna un Simona Kubasovas - kopā ar ekspertiem jau decembra izskaņā noskaidroja sešas meitenes un sešus puišus, kuri šogad cīnīsies par skaistāko ogrēniešu tituliem.

Kopš finālistu noskaidrošanas jauniešiem sarūpēta plaša aktivitāšu programma - viņi piedalās dažādos labdarbības pasākumos, apmeklē deju nodarbības, apgūts defilē iemaņas, kā arī, protams, uzlabo savu fizisko formu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē konkursa Mis un misters Ogre finālisti mēroja ceļu uz Rīgu, lai sporta klubā City Fitness Berga bazārā izvingrinātu muskuļus uz dažādiem trenažieriem, kā arī vienkārši izstaipītos un uzlabotu fizisko pašsajūtu.

Pievilcīgo jauniešu nodarbība ritēja profesionālu treneru uzraudzībā, bet vēlāk fitnesa treneris un atlēts Gints Valdmanis Mis un misters Ogre dalībniekiem Ogrē sniedza nelielu ieskatu pareiza uztura pamatprincipos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!