Foto: Publicitātes foto

Pašmāju mūzikas dzīvē sevi pieteikt nolēmusi jauna muzikālā apvienība – puišu grupa Čigānzēni, kurā apvienojušies jau iepriekš popularitāti guvuši romu tautības skatuves mākslinieki.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Ciganzeni.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Grupā Čigānzēni uz vienu roku nolēmuši mesties brāļi Riči jeb Kaspars un Ritvars Sunīši, kā arī Dzintars Čīča un Kaspars Antess, un apņēmīgie jaunieši jau izdevuši savu pirmo singlu.

Dziesmas Baltais valsis, kas ir Čigānzēnu debija pašmāju mūzikā, melodijas autors ir Alnis Zaķis, bet tekstu radījis Juris Brežģis. Šī skaņdarba oriģinālo versiju astoņdesmitajos gados iedziedājis Žoržs Siksna, kuru jaunās versijas izpildītāji vienbalsīgi atzinuši par savu favorītu latviešu mūzikā.

Tāpat četrotne paziņojusi par koncertturneju Mēs jūs mīlam, kas sāksies 8. martā Ventspils kultūras centrā, bet vēlāk iecerēti koncerti visā Latvijā. Kā sola grupas pārstāvji, turneja īpašu prieku sagādāšot sievietēm, kuras jau sen mudinājušas populāros čigānzēnus apvienoties.

Koncertos kvarteta izpildījumā skanēs čigānu romances no kinofilmas Tabors aiziet debesīs, latviešu estrādes dziesmas čigāniskos motīvos, kā arī Čīčas, Antesa un Riču hiti jaunās versijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!