Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē klubā Coyote Fly norisinājās vētraina ballīte, kura tika rīkota par godu kluba rekonstrukcijas darbu sākšanai, un jestrajā burziņā par īstu šovu parūpējās dziedātāja Lee jeb Liene Brikouska un dziedošais modelis, dīdžejs Markus Riva (abi attēlā).

Liene jau krietnu laiku klubā Coyote Fly sastopama aiz bāra letes, bet Markus Riva tur bieži viesojas kā dīdžejs, un abi labie draugi un kolēģi šoreiz kluba apmeklētājiem sarūpēja visai pikantu šovu.

Iesākumā Riva knakstījās gar seksīgās Lee kuplajām krūtīm, bet vēlāk Liene kopā ar vienu no kluba bārmenēm ne tikai saplēsa Rivas krekliņu, bet arī apšļāca viņa kailās krūtis ir šampanieti, tādējādi jaunā formā turpinot pašas aizsākto "šampinga" tradīciju.

Pēc vētrainajām svinībām rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā nakts klubā Coyote Fly sākušies remonta darbi, kas ilgs līdz pat 14. februārim. Gaidāmo rekonstrukcijas darbu ietvaros mainīs kluba skatuvju un atpūtas zonu izkārtojumu, kā arī tiks pilnveidotas gaismas un skaņas sistēmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!