Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē kluba Studio 69 zālē norisinājās vērienīga modes skate, kurā, tuvojoties pavasarim un kāzu sezonai, tika demonstrētas Latvijā radītas līgavu kleitas.

Krāšņajā pasākumā viesiem bija iespēja kļūt par lieciniekiem vakartērpu un kāzu kleitu skatei - greznos tērpus radījusi modes nama Ingrīda vadošā dizainere Ingrīda Vaivare, par kuras veikumiem ne reizi vien jau informējuši pašmāju kāzu un modes žurnāli.

Jaunās kolekcijas nosaukums ir Touch of a Butterfly, un modes mākslinieces pirmā individuālā skate Latvijā apmeklētāju vidū guva vienprātīgu atzinību un uzslavas. Īpaši romantisko noskaņu paspilgtināja dziedātājas Kamillas un dejotāja Denisa Tumakova priekšnesumi.

DELFI Izklaidei pastāstīja modes nama Ingrīda pārstāvji, tas darbojas jau vairāk nekā 12 gadus un tā galvenais darbības virziens ir kāzu mode - Ingrīdas klientiem tiek piedāvātas kleitas gan no kolekcijas, gan iespējams tās pasūtīt individuāli.

Galerijā: ieskats modes nama Ingrīda kāzu kleitu un vakartērpu skatē un pasākuma viesu rindās (foto - Uldis Vilks, Wolf Studio, un Andris Magazeins).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!