Foto: DELFI

Sestdienas, 23. februāra, naktī Ķīpsalas hallē noslēdzās piecpadsmitais erotikas festivāls Erots, kura laikā apmeklētāji varēja baudīt pikantus priekšnesumus, kā arī papildināt savus krājumus ar erotiskām mantiņām.

Festivāla laikā uz Erota skatuvēm kāpa virkne ārvalstu mākslinieku, kuri apmeklētājus priecēja ar dažādām pikantām izdarībām - bija iespējams baudīt gan vīriešu striptīzu, gan lesbiešu šovu un citus priekšnesumus, bet asāku izjūtu cienītāji pulcējās pie sadomazohistisko rotaļu skatuves.

Erota jubilejas gadā pasākuma viesus priecēja pieredzējuši mākslinieki no Baltkrievijas, Ungārijas, Ukrainas, Vācijas un citām valstīm, kā arī vietējās šovu grupas, bet šova vadīšanas pienākumi šoreiz bija uzticēti dziedātājai Crystal jeb Kristīnei Miljonei un Oskaram Zaļkalniņam.

Publikas atzinību guva ne tikai priekšnesumi, bet arī dažādos stendos notiekošais - tur varēja iegādāties seksa rotaļlietas, veļu un citus pikantus nieciņus.

Tāpat darbojās erotiskais kinoteātris, tika piedāvāti tetovēšanas, pīrsinga un masāžas pakalpojumi, darbojās iepazīšanās klubi un citas gana pikantas aktivitātes.

Šova Erots 2013 pirmās dienas aktivitātes var apskatīt šeit, bet vēsturiskās atmiņās gremdēties var īpaši izveidotajā tematiskajā sadaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!