Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē atraktīva ballīte norisinājās Valmieras populārākajā izklaides vietā Multiklubs, kur viesojās šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā dziedātāja Kristīne Šomase (attēlā).

DELFI Izklaidei pastāstīja kluba Multiklubs pārstāvji, Kristīne laikā pirms dalības šovā Okartes skatuve strādājusi valmieriešu iecienītajā izklaide vietā par bārmeni un viesmīli, tāpēc viesošanās vecajā darba vietā izvērsusies īpaši emocionāla.

Sestdienas naktī jaunā skatuves māksliniecene tikai tikusies ar kolēģiem un uzstājusies ar nelielu priekšnesumu, bet arī stājusies aiz bāra letes, lai atsvaidzinātu kokteiļu jaukšanas prasmes.

"Kristīnes sirsnība un vieglums prot apburt ne tikai uz skatuves, bet arī aiz bāra letes, kur Kristīne atcerējās jau aizmirstās iemaņas," par dziedātājas viesošanos vēsta kluba pārstāvji.  

Jaunāko no māsām Šomasēm, kura aizņemtības dēļ Valmierā pēdējā laikā viesojas retāk, Multikluba publika uzņēmusi ar nedalītu sajūsmu, bet īpaši skaļas ovācijas izpelnījusies viņas izpildītā dziesma Phoenix Fly, ar kuru Kristīne šogad debitēja Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!