Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē tiešraidi piedzīvoja muzikālā televīzijas šova Koru kari trešās sezonas pirmais raidījums, kas bija arī televīzijas "sejas" un raidījuma Kinomānija vadītājas Annas Rozītes (attēlā pa kreisi) debija tik vērienīga televīzijas projekta vadīšanā.

Šai sakarā Rozīte sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj, kādas bijušas viņas izjūtas, vadot šova tiešraidi, kā arī sastrādājoties ar samērā pieredzējušo šovmeni Lauri Reiniku.

"Vislielākais uztraukums ir tāpēc, ka ir pirmais raidījums un vēl daudzas lietas nav skaidras. Tomēr, kad esi tur uz vietas, vairs nav laika uztraukumam, jo ir jādara maksimāli viss, ko vien vari izdarīt, lai rezultāti būtu pēc iespējas labāki.

Pirmie raidījumi vienmēr ir kā eksperimenti, jo vēl nevar saprast, kam pievērst lielāku un kam mazāku uzmanību. Tā ir tāda taustīšanās, nezinot, kā viss izskatīsies dzīvē un iegulsies pārraides kopējā atmosfērā.

Tāpat ir jāļauj vaļa savai iekšējai sajūtai un intuīcijai, jo, lai gan no malas iespējams tā neliekas, teksta patiesībā ir ļoti daudz, un to nav iespējams iemācīties no galvas, jo scenārijus saņemam tikai iepriekšējā vakarā," stāsta Rozīte.

"Lai nu kā, raidījums ir aizvadīts, un pati sevi nemēģināšu publiski analizēt, jo priekš sevis jau esmu izdarījusi secinājumus par lietām, kam jāpievērš uzmanība, un kā tās varētu pavērst citādāk vai uzlabot. Nākamajos raidījumos arī attiecīgi rīkošos un domāju, ka viss uzlabosies," spriež televīzijas "seja".

"Arī ar Lauri bija ļoti patīkami sastrādāties, par ko esmu viņam ļoti pateicīga. Šai ziņā viss patiešām ir ļoti forši, un komunikācija ar viņu vedas viegli.

Par mūsu savstarpējo saskarsmi dzirdēju daudz pozitīvu izteikumu no raidījuma skatītājiem, un domāju, ka arī turpmāk šai ziņā problēmu nebūs," priecājas Rozīte, piebilstot, ka nepatīkamas izjūtas radījis vien filmēšanas paviljonā valdošais aukstums.
"Esmu pat nedaudz pārsteigta, ka pēc tādas salšanas neesmu saaukstējusies, un ļoti ceru, ka arī pārējiem raidījuma veidotājiem un arī koru dalībniekiem ar veselību viss ir kārtībā.

Aukstās telpas patiešām bija nepatīkams pārsteigums, īpaši meitenēm, jo, ja puišiem vismaz bija žaketes, tad meitenes dziedāja plānās kleitiņās. Tas radīja papildu ekstrēmas sajūtas, tomēr priecājos, ka vakaru tomēr izturējām un paguvām arī izbaudīt," nosaka Rozīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!