Foto: Vida Press
Slavenā britu supermodele Keita Mosa (attēlā) nekad nav izcēlusies ar īpašu kautrību, taču pēdējā laikā skandāli, narkotiku problēmas un atklātās foto sesijas bija pieklusušas. Nu 39 gadus vecā modele atkal pārsteigusi sabiedrību.

Uz bijušās žurnāla Vogue redaktores Karīnas Roitfeldas jaunās grāmatas prezentāciju, kas 5. martā notika Parīzes viesnīcā Shangri-La, Mosa kopā ar vīru bija ieradusies pilnīgi caurspīdīgā garā kombinezonā.

Tiesa, vai nu kāds viņai aizrādīja, vai arī pati Mosa pēdējā brīdī sakaunējās, bet fotogrāfiem modeli izdevās iemūžināt tikai tad, kad viņa savam provokatīvajam tērpam pa virsu bija uzvilkusi žaketi, kurā tad arī pavadīja visu vakaru.

Mosas vīrs - alternatīvā roka grupas The Kills līderis Džeimijs Hinss - gan uz pasākumu bija ieradies atbilstošā dreskodā, tomēr labprāt pozēja kopā ar savu draisko sieviņu.

Īsi pirms šīs ballītes Mosa kā modele piedalījās vienā no Parīzes modes nedēļas skatēm, demonstrējot Louis Vuitton 2013.-2014. gada rudens/ziemas kolekciju, un protams, arī šis Mosas tērps bija caurspīdīgs un ar visai dziļu dekoltē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!