Foto: Privātais arhīvs
Jaunā dziedātāja Laura Raila (attēlā), sadarbojoties ar topošo stilisti Kristiānu Bradišonoku, nesen pozējusi īpatnējā fotosesijā, attēlojot dziedātāju Lindu Leen.

Fotosesija tapusi par godu stilistes kvalifikācijas eksāmenam, un, kā izrādās, Laurai šis nav pirmais gadījums, kad dziedātājas draugi un fani konstatējuši viņas līdzību ar slaveno aroda māsu.

"Ar Kristiānu esmu sadarbojusies jau agrāk, tāpēc piedāvājumu iejusties Lindas Leen tēlā pieņēmu ar prieku. Tas man bija interesanti arī tāpēc, ka tīņu gados man bieži teica, ka esmu Lindai līdzīga, un arī pēc fotosesijas saņēmu daudz komplimentu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Laura.

Taujāta, kādi ir pašas dziedātājas muzikālie plāni, Laura atklāj arī savas muzikālās ieceres. "Pašlaik sevī jūtu pavasari, aizvien vairāk gribas darboties un iet uz priekšu. Aptuveni pēc divām nedēļām sākšu darbu ierakstu studijā, ierakstīšu dziesmu, kuru man uzticēja iedziedāt komponists Jānis Strazds.

Viņš dziesmas sacer arī Rodrigo Fominam jeb Igo un Andrim Ērglim, tādēļ man ir liels prieks, ka varu izpildīt tik izcila autora radītu kompozīciju.

Tāpat pašlaik arī top Zviedrijā uzfilmētais videoklips dziesmai How Strong We Are, kuru dziedu kopā ar dziedātāju Allone no Togo.

Klipa iznākšanu gaidu  ar nepacietību, jo dziedāt kopā ar Allone ir patiešām aizraujoši. Kopā ierakstījām arī vēl vienu deju mūzikas dziesmu, kuras skanējums ietver gan afro, gan Eiropas mūzikas industrijai raksturīgus ritmus.

Man ļoti patīk rezultāts un ceru, ka arī klausītāji to atbilstoši novērtēs, kad dziesma būs publiski pieejama," atklāj dziedātāja, piebilstot, ka atsākusi arī aktīvu darbu pie jau ceturtā Latvijas ansambļu un vokālistu konkursa/festivāla Popfestjurmala.

To Laura rīko kopā ar mammu, un cer, ka tas nesīs daudz dziesmu un lielu prieku par padarīto gan pašiem dziedātājiem, gan festivāla organizatoriem.

Foto galerijā: Lauras Railas fotosesija, kā arī uzņēmumi kopā ar Alloni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!