Foto: DELFI

Ceturtdien, 14. martā, ar līksmu pasākumu klubā Coyote Fly savu jaunāko muzikālo veikumu – dziesmu Sapņu pilsēta un tai tapušo videoklipu - prezentēja atraktīvā dīdžejmeitene Liene Brikouska jeb vienkārši seksīgā Lee (attēlā).

Dziesmas Sapņu pilsēta autors ir grupas A-Europa līderis Artūrs Duboks, kurš dziesmu radījis kopā ar savu dēlu, bet videoklips tapis sadarbībā ar radošo apvienību Moodwork, ar kuru Liene sadarbojusies arī agrāk.

"Šo dziesmu rakstīju sievietēm, kuras ir sapratušas, ka viņu otra puse tomēr nav īstā un tiecas pēc brīvības un kaut kā jauna. Dziesmu caurvij doma, ka nevajag baidīties atstāt savas iepriekšējās attiecības pagātnē un veidot savu dzīvi tādu, kādu sieviete to vēlas. Būtībā tā ir patstāvīgas sievietes himna," jauno kompozīciju raksturojis Duboks.

"Šis bija sarežģītākais video no visiem. Tā filmēšana ilga četras dienas, un katra no tām bija kā pārsteigums, jo liktenis mani saveda kopā ar brīnumainiem cilvēkiem. Katrs no viņiem jaunajā videoklipā ir ielicis savu artavu. Varētu sacīt, ka kopā mēs šo sapņu pilsētu uzbūvējām," par filmēšanas procesu priecājas pati dziesmas izpildītāja.

Sveikt Seksīgo Lee ar jaunās dziesmas un klipa iznākšanu bija ieradies mūziķis Andris Kivičs ar savu sieviņu, kuri šonedēļ atgriezušies no ceļojuma pa siltajām zemēm, kā arī Lienes Okartes skatuves kolēģi Mārtiņš Ruskis un Marta Ritova, modes blogeris Deniss Ševeļovs un citi.

Kā jau ierasts, pati viesu uzņēmēja sava klipa prezentācijas ballītei bija izvēlējusies visnotaļ drosmīgu tērpu ar iespaidīgu dekoltē, un arī jaunajā klipā seksīgā Lee tīksmi izrāda savas pikantās ķermeņa formas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!