Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā) pēc piedalīšanās TV3 iepazīšanās šovā Gandrīz ideāls randiņš ir nogurusi no sev pievērstās uzmanības.

"Man gribas atpūsties no visa apkārt notiekošā; es tikai vēlos mieru, nezinu gan, uz cik ilgu laiku. Protams, tikai tagad es saprotu, ka vispirms vajag domāt un tikai tad darīt", sarunā ar Delfi Izklaide atzīst dziedātāja.

"Man ik dienas sociālajos tīklos pienāk miljoniem uzaicinājumu uz randiņiem, citi man novēl veiksmi kopā ar Kārli no šova Gandrīz ideāls randiņš. Es esmu nogurusi viņiem atbildēt, ka nē - es neesmu kopā ar Kārli!

Ja sākumā vēl uz šīm vēstulēm atbildēju, tad tagad man tam vairs nav spēka", stāsta Crystal, piebilstot, ka būtu lieliski, ja uz nedēļu varētu vienkārši "izdzēsties" no sociālajiem tīkliem.

"Vistrakākais ir tas, ka pēc šova es vairs nevaru normāli iepazīties ar cilvēkiem. Par mani ir izveidojies kāds konkrēts priekšstats, birka. Es vairs neesmu vienkārši Kristīne", pārdzīvo Kristīne.

"Baidos no cilvēkiem. Man ir bail ielikt Facebook kādu bildi no ballītes, jo vienmēr kāds to pārpratīs, nokomentēs. Negribu arī savus tuvākos visā šajā ievilkt līdzi. Draudzenes gan mani atbalsta, bet tāpat nav viegli," neprātīgās slavas ēnas pusi komentē Crystal.

Neskatoties uz nepatīkamajiem aspektiem, pēc piedalīšanās šovā audzis Crystal mūzikas cienītāju pulks. "Jā, cilvēki raksta vēstules, ka viņiem patīk, kā es dziedu, un arī sociālajos tīklos audzis sekotāju skaits," priecājas dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!