Foto: Publicitātes foto

Telekanāla LNT laika ziņu moderators un raidījuma Māju sajūta vadītājs Māris Grigalis (attēlā) pieņēmis jaunu izaicinājumu un no 2. aprīļa pievienojies radiostacijas Star FM kolektīvam.

Kā vēsta radiostacijas pārstāvji, turpmāk ik darba dienas pēcpusdienu pulksten 16 Grigaļa enerģiskā balss būs dzirdama raidījumā Autopilots, bet līdzšinējais raidījuma vadītājs Ansis Klintsons no maija tajā pašā radiostacijās veidos jaunu nedēļas nogaļu raidījumu.

"Piedāvājumu vadīt Autopilotu pieņēmu uzreiz, daudz nedomājot. Vēlos dalīties ar pozitīvo enerģiju, kuru jau daudzu gadu garumā nododu skatītājiem televīzijas ekrānos.

Tomēr komunikācija radio pasaulē ar klausītāju ir abpusēja - varu dzirdēt viņu balsi, kad zvana mums, saņemt klausītāju vēstules un apmainīties domām. Televīzijā tā tomēr ir komunikācija ar kameru un vienā virzienā orientēta," par jauno nodarbi priecājies Grigalis.

Līdz šim Grigaļa pieredze ar radio bijusi tik vien kā viesošanās dažādās Latvijas radiostacijās, sniedzot intervijas, bet daudz bagātāka pieredze uzkrāta televīzijā - viņa kontā ir LNT laika ziņas, raidījums Māju sajūta, šovi Zvaigžņu lietus, OKartes skatuve, Dziedi ar zvaigzni un citi.

Tagad pieņemts jauns izaicinājums jeb, kā atzīst pats Māris, pieņemts 2013. gada lielākais izaicinājums un sajūtas esot ļoti labas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!