Foto: DELFI

Dziedātājs, dīdžejs, modelis un pasākumu vadītājs Markus Riva (attēlā) šonedēļ savu fanu vērtējumam nodevis jaunāko muzikālo veikumu – dziesmas 007 videoklipu, kurā netrūkst arī juteklisku ainiņu.

Jau publiskojot dziesmu, Riva neslēpa, ka tās tapšanu iedvesmojusi slepenā aģenta Džeimsa Bonda tematika, un arī kompozīcijas 007 videoklips tapis atbilstoši leģendārā filmu varoņa tēmai.

Videoklipā, kas jau guvis atzinīgas atsauksmes no Rivas uzticamākajiem faniem un atbalstītājiem, kopā ar dziesmas izpildītāju filmējusies modele Anastasija no Kijevas, kur arī tapis klips.

"Tā ir mūsu versija par Bondu, bet ne pēc standarta kanoniem. Ne vienmēr ir jālec, ātri jābrauc un jādzenas pakaļ. Mēs ķērāmies klāt jutekliskai daļai, bet apgriezām arī šo versiju otrādāk, kur es diemžēl zaudēju Bonda meitenei," klipa galveno ideju DELFI Izklaidei ieskicē Riva.

"Klips, protams, ir juteklisks, pikants, bet tāds arī bija mērķis - veidot to mazliet provocējošu, atšķirīgu un seksuālu," stāsta dziedātājs, kurš pats klipā redzams puskails, bet viņa partnere filmēta, glāstot sevi ar ieroci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!