Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē slavenību raidījuma Tikai ar ielūgumiem populārajā izjokošanas sadaļā galvenās izjokotāja pienākumi bija uzticēti dziedātājai Lienei Šomasei (attēlā), kura ne pa jokam samulsināja kāda mēbeļu veikala pircējus.

Šomase bija devusies uz tirdzniecības centra Dole mēbeļu veikalu, lai it kā iegādātos dīvānu, bet, lai izvēlētos piemērotāko mēbeli, dziedātāja bez liekas kautrēšanās lūdza padomu citiem veikala apmeklētājiem.

Populārā skatuves māksliniece savā dīvāna pirkšanas akcijā bija iesaistījusi daudzus pircējus - gan jaunu puišu kompāniju, kas pēc paziņojuma par filmēšanu raidījumam īpaši apmierināti vis nelikās, gan cienījamas kundzes.

Kādu dāmu dziedātāja pat sacienāja ar tēju, lai ļautu iejusties viņas mēbelētās "viesistabas" noskaņās, un laipnā sieviete neskopojās ar padomiem par Lienes meitiņai piemērotāku mēbeļu krāsu izvēli.

Pēc tam, kad jautājums ar dīvānu bija atrisināts, Liene lūdza, lai cilvēki palīdzētu viņai izvēlēties gultu, un kāds kungs pat kopā ar dziedātāju likās slīpi, lai novērtētu gultas ērtumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!