Foto: Publicitātes foto

Aizvadītājā nedēļas nogalē tirdzniecības centrā Domina durvis vēra leģendārā franču zīmola Façonnable veikals, kas ir pazīstams visā pasaulē ar savu izsmalcinātu klasisko franču greznumu.

Līdz šim zīmola Façonnable kolekcijas tika pārdotas 24 veikalos Francijā un 42 modes preču veikalos visā pasaulē, un tagad arī Rīga ir pievienojusies moderno pasaules galvaspilsētu sarakstam, kur augsti vērtē respektablu stilu, eleganci, aristokrātiskumu un augstu kvalitāti. 

Veikaliņa atklāšanas pasākumu, kuru vadīja pasaules apceļotājs Jānis Vaišļa, apmeklēja arī krietns pulciņš pašmāju stila un modīga dzīvesveida cienītāju - jaunā dizainere Kristīne Deimon, sabiedrības dāma Svetlana Loeva un citi stila gardēži.

Zīmolu Façonnable 1950. gadā Francijas pilsētā Nicā dibināja Žans Goldbergs, un tas kļuva pazīstams, pateicoties savai vīriešu kolekcijai, kas tika gatavota īpaši Kannu kinofestivālam.

Façonnable turpina Francijas Rivjēras un tādu ikonu kā Bridžitas Bordo un Alēna Delona stilu, un zīmols ietver vīriešu un sieviešu luksus klases apģērbu līniju, apavus, aksesuārus, briļļu kolekciju, kā arī parfimēriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!