Foto: F64
Nedēļas nogalē nelāgs piedzīvojums gadījies jaunajam skatuves māksliniekam Mikam Dukuram (attēlā), kuram naktī kāds nezināms ļaundaris no rokām izrāvis mobilo telefonu.

Ķibele gadījusies piektdienas naktī Rīgas centrā uz Tērbatas ielas pie Zara veikala - ap pulksten diviem naktī, kad Miks devies mājup, kāds puisis viņam pieskrējis klāt, izrāvis no rokām Samsung Galaxy Ace 2 telefonu un "nenormālā tempā" aizmucis.

"Šo triku, caur melnu humoru atstāstot notikušo draugiem, esmu jau izmēģinājis - paķert telefonu no rokas ir ļoti vienkārši! Tomēr nevaru iedomāties, kā dzīvo cilvēki, kas ar ko tādu ikdienā nodarbojas," sarunā ar DELFI Izklaidi par notikušo brīnās cietušais mūziķis.

"Parasti jau telefonu neturam kā ķieģeli, bet turpmāk, ejot ārpus mājas, telefonu ar makgaivereni pietīšu pie rokas un kājās vilkšu skriešanas botas un maksimāli ērtu apģērbu skriešanai," ironizē mūziķis.

Par paša telefona zaudējumu Miks ļoti nepārdzīvo, lai gan vēl kādu laiku viņam par to būs jāmaksā, bet daudz vairāk mūziķi satrauc tas, ka telefonā bijušas gan bildes, gan dziesmu teksti, demo versijas un idejas, kas nu zaudētas.

"Ir idejas, kas saglabājušās prātā, bet daļa aizgājusi nebūtībā. Paša vaina, protams, ka nedublēju informāciju no telefona, bet tas bija aparāts, kas vienmēr ir pa rokai, un idejas pierakstīju visdažādākajos dzīves brīžos - braucot mašīnā, ejot pa ielu, sēžot tramvajā. Iedziedāju, kas ienāca prātā dotajā momentā, un vēlāk realizēju dziesmās," stāsta Miks.

Pie kārtībsargiem puisis gan vēl nav griezies, bet, iespējams, šīs nedēļas sākumā viņš tomēr dosies uz policiju rakstīt iesniegumu. Tiesa, daudz vairāk viņš cer, ka ļaundaris, kurš nozadzis telefonu, atradīs veidu, kā mūziķim atgriezt vismaz zaudētos muzikālos materiālus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!