Foto: Vida Press
Slavenās dziedātājas Madonnas 56 gadus vecais brālis Entonijs Čikone (attēlā), kurš jau sen ir bezpajumtnieks, svētdien arestēts Traversīsitijas publiskajā tualetē, kuru viņš atteicies pamest un tāpēc pat sakāvies ar policiju.

Kā vēsta izdevums The New York Daily News, kautiņš ar policiju Madonnas brālim beidzies ar deviņām šuvēm uz pieres un arestu.

Incidents noticis, kad kāda policiste mēģinājusi arestēt stipri iereibušo Entoniju, kurš bija iegājis sabiedriskajā tualetē un gribēja tur pārnakšņot. Čikone bijis ļoti agresīvs, tāpēc policistiem nācies viņu ar varu noguldīt uz grīdas. Tajā brīdī vīrietis arī guvis savainojumus.

Astoņu bērnu ģimenē Entonijs piedzima kā otrais bērns, bet divus gadus vēlāk piedzima viņa māsa Luīze Veronika, kura vēlāk kļuva par dziedātāju Madonnu.

Līdz šim Entonijs strādāja ģimenes uzņēmumā Ciccone Vineyard and Winery Mičiganas štata pilsētā Traversīsitijā, taču jau 2004. gadā tas piedzīvoja finansiālu krahu, turklāt neraugoties uz to, ka Madonna esot izpirkusi sava tēva parādus, samaksājot kreditoriem 900 000 dolāru.

Kad Entonija uzkrājumi bija beigušies un citu darbu viņš nespēja atrast, viņš zaudēja arī māju un ģimeni, tāpēc sāka dzīvot zem Traversīsitijas tiltiem.

Entonijs atzīst, ka pie dzīvības turas, vien pateicoties žēlsirdīgajiem pilsētas iedzīvotājiem, kuri regulāri baro nabagus, atdod viņiem novalkāto apģērbu un reizēm pat ielaiž pie sevis pārnakšņot.

"Kad man bija grūti laiki, mana ģimene burtiski man uzgrieza muguru. Nekad nesakiet nekad - šāds liktenis var piemeklēt ikvienu no mums," bezpajumtnieks Entonijs savulaik stāstīja laikraksta Michigan Messenger žurnālistiem.

"Jūs tiešām domājat, ka es neskaitāmas reizes neesmu sev uzdevis šo jautājumu - kāpēc mana māsa ir miljonāre (viņš lieto vārdu multibazillionaire), bet es esmu bezpajumtnieks uz ielas?" žurnālistiem retoriski jautājis Madonnas brālis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!