Ceturtdien, 25. aprīlī, noslēdzās kārtējais TV3 iepazīšanās šova Gandrīz ideāls randiņš raidījumu cikls, kurā meitenes cīnījās par 25 gadus vecā basketbola kluba VEF Rīga menedžera Emīla Toma (attēlā pa labi) sirdi un simpātijām.

Cīņu pirmdienas pārraidē uzsāka četras meitenes, bet pēc pirmā kopīgi pavadītā vakara Emīls, kurš pats sevi raksturojis kā vārdos gana skarbu puisi, nolēma mājās sūtīt studenti un dejotāju Artu.

Nākamajos raidījumos par puiša un konkurenšu izklaidēšanu rūpējās sportiskā slēpošanas instruktore Ance un 21 gadus vecā Monta "ar vētraino pagātni", bet pēdējā vakarā kompāniju pie sevis uzņēma pļāpīgā apdrošināšanas speciāliste Egita (attēlā pa kreisi).

Raidījuma cikla pēdējā pārraidē Egita galvenajam varonim kā randiņu bija sagādājusi romantisku pastaigu pa sniegotu jūras krastu, un abi jaunieši sildījās ar vīnu un vadīja laiku nerātnās sarunās.

Pēc viesošanās pie Egitas un viņas sagatavotās maltītes baudīšanas Emīlam bija jāizdara sava izvēle - no trijotnes par simpātiskāku viņš atzina Egitu. Laimes ratā viņa laimēja ceļojumu uz Stokholmu, kurā viņa solīja doties kopā ar Emīlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!