Foto: Privātais arhīvs

Skandalozā skatuves mākslinieka slavu iemantojušais dziedātājs, grupas Titāniks līderis Sandis Kiops (attēlā), nolēmis iepriecināt savus kaislīgākos pielūdzējus, publiskojot visnotaļ pikantus foto.

Kā Kiops pastāstīja sarunā ar DELFI Izklaidi, šo fotosesiju radījis kāds viņa labs draugs, kurš ir profesionāls fotogrāfs, un pikantie attēli tapuši studijā Rīgas centrā.

"Tā bija mana iniciatīva - fotografēties kailam. Fotogrāfs sākumā nebija drošs, ka tā vajadzētu, bet tad piekrita. Un tur jau viss ir ētiski un normas robežās," smejoties stāsta Sandis.

Fotosesijā viņš iejuties sadomazohistiska draiskuļa tēlā un kā pikantu aksesuāru izvēlējies pātadziņu, kuru bilžu uzņemšanas laikā sirsnīgi vicinājis.

Šobrīd Kiopa prāts aizņemts ne tikai ar dažādām pikantām izdarībām un izklaidēm, bet arī ar kāda nozīmīga notikuma plānošanu - šogad aprit leģendārā "Pīlādžogas spēriena" desmitā jubileja, un par godu šim zīmīgajam skaitlim Sandis vasarā ir ieplānojis dažus vērienīgus pasākumus, pie kuriem šobrīd centīgi strādā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!