Foto: F64

Piektdienas, 10. maija, vakarā Arēnā Rīga pulcējās tūkstošiem latviešu dziedātājas Laimas Vaikules fanu (attēlā), lai klātienē baudītu vienu no retajām skatuves mākslinieces uzstāšanās reizēm dzimtenē.

Pēdējo reizi Latvijas publikai Vaikule bija dziedājusi pirms trim gadiem, un šī iemesla dēļ Arēnā Rīga notikušajam pavasara lielkoncertam bija dots nosaukums Atkal mājās.

Rīgas publikai skatuves māksliniece izpildīja dziesmas latviešu un krievu valodās, un Atkal mājās apmeklētājiem bija iespēja dzirdēt gan vairākus pirmatskaņojumus no piektdien iznākušā Vaikules albuma, gan vecos, jau iemīļotos skaņdarbus.

Kopā ar Vaikuli uz skatuves kāpa arī mūziķis Jānis Stībelis un vokālais meiteņu trio Lady's Sweet, kā arī starptautiska instrumentālā grupa, kas dziedātāju pavada koncertos dažādās valstīs.

Novērtēt Vaikules koncertu bija ieradušies arī daudzi pašmāju šovbiznesa pārstāvji - dziedātājas Olga Rajecka un LieneCandy, mūzikas producents Guntars Račs, TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!