Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 11. maijā, televīzijas tornī veiksmīgi noritējusi pirmā laulību ceremonija, kurā "Jā!" vārdu viens otram teica Sanda un Ivo (abi attēlā) - konkursa, ko rīkoja Rīgas televīzijas un radio tornis sadarbībā ar kāzu portālu precos.lv, uzvarētāji.

Jaunais pāris gada sākumā ieguva ekskluzīvu iespēju salaulāties augstākajā publiski pieejamajā skatupunktā Rīgā - televīzijas torņa skatu platformā. Skatu laukums atrodas 97 metrus virs Zaķusalas un no tā var labi pārredzēt Vecrīgu, Rīgas centru un Pārdaugavu, kā arī labos laika apstākļos ir iespējams redzēt Siguldas augstākos punktus, Rīgas jūras līci un kuģus tajā.

Iespēju būt vienīgajiem, kam tuvākajā laikā tiks atļauts laulāties televīzijas tornī, pāris ieguva balsojumā portālā Draugiem.lv, kur abu iepazīšanās stāsts saņēma 1498 portāla lietotāju balsu.

Jaunlaulātie iepazinušies pirms aptuveni trim gadiem vilcienā uz Jūrmalu, kur abi devušies piedalīties velomaratonā.  

"Katrs pieveicām savu distanci, bet beigās nejauši satikāmies atkal un atpakaļceļu mērojām visi kopā. (..) Manuprāt, mēs esam lielisks piemērs tam, ka arī sports vieno un sniedz iespējas iepazīties, tas nenotiek tikai klubos vai internetā, jo nu jau divus gadus dzīvojam kopā un esam nolēmuši mūsu attiecības noformēt arī oficiāli, lai esam kārtīga ģimene," savā iepazīšanās stāstā vēstīja Sanda un Ivo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!