Būvuzņēmēja Valda Kalnozola meita Katrīna, kura sabiedrības uzmanību nesen piesaistīja ar kailfoto sesiju žurnālā Klubs, nesen bedrainā Salu tilta dēļ apskādējusi savu Nissan Qashqai apvidus auto. Glābt meitu no nelaimes ieradās pats tēvs.

"Smukā blondīne [Katrīna], bija ienesusies vienā no daudzajām salinieka bedrēm un izsita riteni savam džipam. Labi, ka viņas tēvs ieradās un riepu nomainīja, citādāk, kas to zina, cik ilgi viņa uz ceļa paliktu.

Pat policisti atbrauca un sastādīja protokolu. Beidzot valdībai vajadzētu saņemties un savest kārtībā šo Latvijas nelaimi, ne tiltu," DELFI Izklaidei ziņoja kāds notikuma aculiecinieks.

Garāmbraucēja iesūtītie foto apliecina, ka avārija tiešām notikusi un arī policija ieradusies, lai sastādītu protokolu.

"Jā, notika mums tāda ķibele. Salu tilts ir katastrofāls, īpaši pie Mūkusalas ielas. Vienā no šīm bedrēm Katrīna pārsita riepu," sarunā ar DELFI Izklaide apstiprina Valdis Kalnozols.

"Bedres vispār ir Rīgas problēma. Celtnieki nedod ilgu garantiju, tādēļ arī šobrīd stāvoklis uz tiltiem un ielām ir tik slikts. Mazais starpgadījums ir nokārtots un atrisināts, taču par ceļu kvalitāti gan atbildīgajiem vajadzētu padomāt," piebilst Kalnozols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!