Foto: Publicitātes foto

Jaunā Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča (attēlā), kura plašāku atpazīstamību savulaik ieguva kā seriāla UgunsGrēks Vandas tēla atveidotāja, aizvadītajās brīvdienās savā sociālā tīkla Twitter profilā ziņoja, ka saņēmusi kārtējo uzmanības apliecinājumu no kādas kolēģes, kurai, iespējams, ir romantiskas jūtas pret viņu.

Brīvdienās aktrise sociālajos tīklos ievietojusi fotogrāfiju, kas liecina - kolēģe, kuras vārds gan atklāts netiek, uz Dārtas ģērbtuves durvīm bija uzlīmējusi baltas ūsiņas.

"Vajadzēja paiet sezonai, lai saprastu, kādi ir kolēģes nolūki, tik uzkrītoši mani apdāvinot. Diemžēl neesmu ieinteresēta," vīteroja Dārta.

Aktrises ieraksts Twitter un pievienotā bilde raisīja sarunu, kurā iesaistījās arī pašmāju kinokritiķis Normunds Naumanis.

Viņš izteica varbūtību, ka uzmanības apliecinājumus noteikti izrādījusi iemīlējusies persona, un izskatoties, ka "jums tur tai midzenī plaukst Sapfo [Sengrieķu dzejniece, kuras dzejā jaušami homoseksuāli motīvi] mīla".

"Normund, tieši tā, tagad arī es to sapratu. Bet, nē, nē, manas domas ir citur. Nebūs," kinokritiķim atbildēja aktrise.

Turpinot spriedelēt par potenciālās pielūdzējas nodomiem, Naumanis aicināja Dārtu būt piesardzīgai. "Oj, uzmanies, atraidīta sievietes mīla ir daudz bīstamāka par nedabūjuša geja atriebību," vīteroja kinokritiķis.

Uz Naumaņa sacīto aktrise atbildēja, ka "pagaidām izlīdzos, paļaujoties uz tās puses seksuālās dzīves uzplaukumu, atvaļinājumam sākoties."

Sarunā iesaistījās arī žurnāla Ir darbiniece Anda Burve-Rozīte, kura pauda nostāju, ka šādas bērnišķības var piedzīvot tikai radošās vidēs. Savukārt mūziķis Edgars Sims Dārtai ziņoja, ka reizēm šādas lietas padara dzīvi košāku, uz ko aktrise atbildēja lakoniski - "Tad novēlu Tev! Pēc tam aprunāsimies."

Nav zināms, kā tālāk attīstīsies kolēģes uzmanības apliecinājumi - vai viņa padosies, vai tomēr turpinās mēģināt iekarot Dārtas sirdi, par spīti tam, ka aktrise nav ieinteresēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!