Foto: DELFI
Savulaik lielu atpazīstamību iemantojusī grupas Eldorado dziedātāja Inese Nagle (attēlā centrā) pirms pusgada pametusi Latviju un pārcēlusies uz dzīvi Francijā.

Kad pirms vairākiem gadiem iestājusies pauze viņas dziedātājas karjerā, Inese kādu laiku strādājusi veikalā par kasieri, vēlāk kādā santehnikas tirgotavā darbojusies kā dizainere, konsultante un pārdevēja, bet pirms sešiem mēnešiem dziedātāja devusies uz Dienvidfranciju.

"Bija liels pārdomu laiks, kurā analizēju visus par un pret - braukt uz palikšanu vai ne... Mierināju sevi ar domu, ka nav jau tālu - ja kas neizdosies kā cerēts, var atbraukt atpakaļ. Esmu šeit, lai uzsāktu jaunu dzīvi, jo tā realitāte Latvijā ir tāda, kāda tā ir... Cik ilgi eksistēsi?" sarunā ar žurnālu Kas Jauns prātojusi Inese.

"Tagad arī ir forši, bet citādi! Mani vaļasprieki ir gatavot ēst un darboties dārzā, un šos hobijus es nu piekopju Francijā, Tulūzā, kur esmu jau sešus mēnešus. Kāpēc? - daudziem būs jautājums. Esmu cilvēks, kas nebaidās no kaut kā jauna, nezināma," stāstījusi Inese.

Tā kā Francijā angļu valoda tiek izmantota minimāli, dziedātāja arī nolēmusi apgūt franču valodu un ir jau pirmie panākumi - viņa pat iedziedājusi dziesmu, kurā dažas frāzes ir franču mēlē.

"Īstie franči saka, ka jūtams neliels akcents, bet tā pat esot kā odziņa! Ir dažādas ieceres un iespējas iedziedāt kādu dziesmu arī šeit, Francijā. Laiks rādīs, kā tas izvērtīsies," atzinusi dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!