Foto: DELFI

Populārais pašmāju skatuves mākslinieks Intars Busulis (attēlā), kurš bieži vien uzstājas korporatīvos pasākumos, vajadzības gadījumā esot gatavs mesties zālē, ja tur izceltos kautiņš, un arī savu godu viņš vajadzības gadījumā spēj aizstāvēt ar dūrēm.

"Talsos pirms dažiem gadiem bija viens gadījums, kad manam dārgajam pižikam vienu ausi norāva nost. Bija tā: sēdēju pie bāra un runāju ar savu paziņu kaut ko tā kā caur geju prizmu.

Jokojot, protams, bet mums pa vidu sēdēja vēl viens džeks. Rīgā mūsu uzticības aplī tādi joki ir ikdiena, bet tas džeks klausās, ko mēs runājam, un man prasa: "Eu, tu i pedi'š?" Es prasu: kāpēc? "Nu, ko ta' jūs te runā tā?"," žurnālam Playboy sava mūža lielākā kautiņa iesildošo daļu atstāstījis Busulis.

Lai gan Busulis "tam džekam" paskaidrojis, ka visas runas esot joki, šis satraucies, ka viņam tas esot jāklausās. "Zini, ja tev liekas, ka es esmu tāds, tad dod man pa seju!" - uzprasījies Intars. Šis "iedevis" arī.

"Viņam un man par nelaimi vai laimi, es biju atnācis ar palielu baru, un viņš arī ar baru. Tas bija tāds gadsimta buktiņš, kādā neesmu piedalījies nekad, pat ne deviņdesmitajos gados.

Mans brālis šajā jomā tur vēl joprojām ir leģendāra personība, taisnības meklētājs. Galdi lidoja, tad viss buktiņš pārnesās uz āru, visa iela apstājās. Ziemā! Mašīnas stāv un gaida, kamēr beigsim, bet mēs viens otram virsū," notikušā detaļas atcerējies Busulis un atzinis, ka toreiz uzvarējusi draudzība.

"Tās pašas dienas vakara sēžu ar to čali tajā bārā apkampies, mutes kaktiņos asinis, kaut kas nomazgāts, kaut kas ne, un abi murkšķam vāji artikulētā valodā," žurnālam Playboy pastāstījis mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!