Foto: DELFI

Trešdien, 12. jūnijā, Latvijas populārākie šlāgermūzikas izpildītāji pulcējās Rīgas koncertbārā Laternu stundā, kur notika LNT muzikāli izklaidējošā šlāgermūzikas raidījuma Laternu stundā atklāšanas pasākums.

Uz atklāšanu bija sapulcējies viss šlāgermūzikas krējums - kantri dziedātāja Linita, bijušais šova Koru kari Daugavpils Oranžā kora vadītājs Atis Auzāns, dziesminieks Harijs Ozols, Laura Reinika tētis Artūrs Reiniks, kantri dziesminieks Māris Sloka, dziedātāja Ineta Rudzīte un vēl daudzi citi.

Mūziķi jautrā atmosfērā čaloja par dzīvi, malkoja vīnu un citus kokteilīšus, kā arī, protams, uzdziedāja un baudīja muzikālus priekšnesumus Normunda Jakušonoka un Tipa orķestra izpildījumā.

Raidījuma pirmizrāde gaidāma 29. jūnijā. Ik sestdienas vakaru pie raidījuma vadītāja un namatēva Roberta Ošiņa ciemos nāks Latvijā zināmas un iemīļotas grupas, savukārt raidījuma atklāšanas vakarā Laternu stundā viesojās grupa Apvedceļš.

Ik reizi ciemiņus Ošiņam palīdzēs uzņemt un iztaujāt kāda daiļā dzimuma pārstāve - pirmajā reizē tās būs pašmāju kantri dziedātāja Linita, bet skatītājiem būs iespējams sastapt arī Inetu Rudzīti, Vitu Balčunaiti, Lieni Šomasi, Santu Kasparsoni un vēl daudzas citas latviešu daiļavas.

Kā vēsta raidījuma pārstāvji, turpmākajos sestdienu vakaros raidījumā Laternu stundā viesosies tādas grupas kā KlaidonisSestā jūdzeDakotaBruģis un vēl daudzas citas. Raidījuma vadītājs kopā ar savu viešņu ielūkosies ne tikai mākslinieku muzikālajā dzīvē, bet arī aizkulisēs un sadzīvē.

"Raidījuma laikā būs lieliska iespēja tuvāk iepazīt iecienītās grupas un dziedātājus, būs daudz jaunumu un mūzikas. Mēs domājam, ka šis raidījums LNT skatītājiem dos pozitīvas un gaišas emocijas vairāku sezonu garumā!" saka Laternu stundā veidotājs Igors Linga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!