Foto: RIA Novosti/Scanpix
Sestdien, 15. jūnijā, Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas Dzimtsarakstu nodaļā reģistrēta Maskavā populārā radio un TV raidījumu vadītāja, aktrises Agnese Zeltiņas bijušā vīra Aleksa Dubasa un modeles Larisas Kondratjevas laulība.

Aleksejs un Larisa ir kopā jau vairāk nekā piecus gadus, tādēļ, kā vēsta žurnāls Privātā dzīve, kāzas bija tikai loģisks solis, ar kura palīdzību attiecības ievirzīt nopietnākā gultnē.

"Attiecībās ar savu meiteni man viss ir kārtībā. Un, ja viss ir kārībā - tad kādēļ tur kaut ko vajadzētu preparēt? Vajag vienkārši baudīt... kā vīnu, nevis noskaitīt 12 sekundes un fiksēt, vai tajā bijis pietiekami daudz tanīnu.

Mūsu mīlestībai rit jau piektais gads, un beigas vēl neredzu," par savām attiecībām ar nu jau sievu Larisu Dubass šī gada sākumā stāstīja intervijā žurnālam Lilit.

Lai gan ierasts, ka pāra liecinieki ir vīrietis un sieviete, šoreiz par lieciniekiem izvēlēti bija divi vīrieši. Pēc kāzām pie Dzimtsarakstu nodaļas jaunlaulātos sagaidīja saksofonisti, kuri izpildīja Mendelsona Kāzu maršu. Tālāk jaunlaulātie kopā ar kāzu lieciniekiem devās uz svētku mielastu restorānā Fabrika.

Līgava bija tērpusies garā, baltā kleitā, apdrukātā ar lielām, zilām un stilizētām puķēm. Līgavas kleita pat ne mazdrusciņ neatbilda ierastajiem priekšstatiem pat kāzu tērpu. Larisas rokās bija arī liels pušķis, veidots no violetiem puķuzirnīšiem. Savukārt līgavainis žaketi bija aizstājis ar baltu virsjaku, bet kājās uzāvis baltas kedas.

Larisai šīs ir pirmās laulības, savukārt Dubass 2001. gadā apprecējās ar aktrisi Agnesi Zeltiņu. Viņu laulība oficiāli tika šķirta 2007. gadā. Abu kopdzīvē dzimis arī dēls - Robijs, kuru šobrīd aprūpē un audzina Dubasa māte.

"Mums ir brīnišķīgas attiecības - mēs pavakariņojam kopā vienu reizi gadā," par attiecībām ar Agnesi Alekss pirms pusotra gada stāstīja žurnālam Privātā dzīve.

Laulības laikā aktrise un viņas vīrs piedzīvoja arī kādu smagu notikumu - 2004. gada Valentīna dienas vakarā Vecrīgas klubā PuPu Lounge starp Dubasu, kurš tolaik bija radio SWH+ dīdžejs, un producentu Ojāru Grasmani radās konflikts, kas pārauga kautiņā.

Tracis turpinājās virtuvē, kur Dubass sadūra savu pretinieku ar nazi - dūriens gandrīz trāpīja sirdī, bet Grasmanis izdzīvoja. Dubass par šo nodarījumu tika notiesāts uz četriem gadiem nosacīti.

Tiesas laikā Zeltiņa savu laulāto draugu un dēla tēvu atbalstīja, bet vēlāk neslēpa, ka šķiršanās laiks viņai bijis sāpīgs un smags un pēc tā aktrise pat cietusi no depresijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!