Foto: Vida Press

Pasaulslavenās īru rokgrupas "U2" ģitārists, 22 "Grammy" balvu ieguvējs Adams Kleitons pavēstījis par savas laulības galu – pēc 11 gadiem kopā šķiras viņa un juristes Marianas Teikseiras de Karvalju ceļi. Laulība ar Marianu bija pirmā un vienīgā viņa dzīvē; laulības laikā pasaulē nākusi arī Kleitona meita Alba, kurai patlaban ir seši gadi.

Šobrīd 64 gadus vecais Adams Kleitons laulībā ar divdesmit gadus jaunāko Teikseiru nodzīvoja vairāk nekā desmit gadus. Savā paziņojumā medijam "Sunday World" pāris apliecina, ka šķiras uz draudzīgas nots un abi kopā turpinās audzināt meitu Albu. Pāris lūdzis presei cienīt viņu privātumu un ar liekiem jautājumiem neuzbāzties.

Ģitārists, kuram agrāk piedēvēja siržu lauzēja slavu – viņam bijis romāns ar daudzām skaistulēm, tostarp saderināšanās ar supermodeli Naomi Kempbelu, – savu pirmo un vienīgo likumisko sievu apņēma intīmā ceremonijā dzimtsarakstu nodaļā Dublinā 2013. gadā. Kāzu svinības notika Francijas Rivjērā, tajās piedalījās arī Bono un pārējie "U2" biedri. Pēc kāzām Kleitons no Londonas pārcēlās uz Dublinu, kur strādāja Mariana.

2017. gadā pasaulē nāca abu meita. Par šo notikumu viņi paziņoja laikrakstā "Irish Times". Mazā Alba ir ģitārista otrais bērns, – 2010. gadā dēlu viņam dāvāja kāda noslēpumaina francūziete. Tobrīd Kleitonam bija 50 gadu, un viņš pēdējais no visas grupas kļuva par jauno tēti. Savienība ar nezināmo francūzieti ilga trīs gadus, drīz pēc šķiršanās viņš satika brazīlieti Teikseiru.

Kleitons, kurš zināms arī kā bohēmas cienītājs, kādā intervijā sacīja, ka vienkārši saticis smuku un gudru sievieti, kā arī lepojās ar faktu, ka kāzas svinētas viņa skaidrības periodā. "Viņa nekad nav redzējusi mani dzeram, bet tāpat zina, ka esmu traks," pauda mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!