20. jūnija vēlā vakarā Baltijas Pirmā kanāla televīzijas šovā Vakars kopā ar Ivanu Urgantu uzstājās arī viena no pēdējā laika Latvijas populārākajām grupām – duets Instrumenti.

Šajā vakarā puiši ar dīvainajiem vārdiem Shipsi un Reinsy publikas uzmanībai piedāvāja dziesmu King of the Wild Things no nesen iznākušā grupas jaunākā albuma Procrastination.

Kā informē TV kanāla pārstāvji, raidījuma vadītājs Ivans Urgants pirms Instrumentu uzstāšanās pastāstīja arī par gaidāmo īpašo notikumu - jūlijā grupas priekšnesumu varēsim redzēt Viļņā, kur Instrumenti iesildīs grupas Depeche Mode vienīgo koncertu Baltijas valstīs.

Atraktīvais šovs Vakars kopā ar Ivanu Urgantu Baltijas Pirmajā kanālā skatāms pirmdienās - ceturtdienās īsi pirms pusnakts. Šova viesi ir pasaules līmeņa slavenības, un jūnijā pie Urganta viesojušies Alēns Delons, Vils Smits, Emirs Kustarica, Anna Ņetrebko, Andrejs Kiriļenko, Džareds Leto un citi.

Jau ziņots, ka pagājušā gada nogalē Urganta šovā viesojās arī starptautiski atpazīstamākā Latvijas popgrupa Prāta vētra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!