Foto: DELFI

Uzņēmēja, veselīga dzīvesveida popularizētāja un skaistumkonkursu organizatore Elita Drāke (attēlā) šovasar piedzīvojusi īpašu notikumu – viņa pati piedalījusies kādā skaistumkonkursā un pirmo reizi tikusi pie kroņa.

Jūnija izskaņā Drāke bija devusies uz konkursu Mrs. Planet 2013, kas norisinājās Bulgārijā, un tajā viņa ieguvusi pirmo vietu un kroni, kas, kā informē Drākes pārstāvji, ir pirmais skaistumkonkursos iegūtais kronis viņas mūžā. Tāpat Elita atzīta par fotogēniskāko konkursa dalībnieci.

Drāke, kura jau vairāk nekā desmit gadus regulāri darbojas starptautisku meiteņu un sieviešu konkursu žūrijās, pati spēkus dailes sacensībās izmēģinājusi piecas reizes, bet iepriekšējos konkursos vienmēr bija mazliet pietrūcis, lai iegūtu kādu titulu.

"Tas bija sapnis, piepildījums un ļoti ilgs noskaņošanās process," savus panākumus komentējusi Elita, kurai gatavoties konkursam palīdzēja horeogrāfs Rolands Šteinbergs, bet tērpus darināja māksliniece Anita Veckalne.

Drāke pamatoti lepojas, ka viņa ir sasniegusi savu personīgo mērķi - 50 gadu vecumā piedalījusies konkursā, kur no visām konkursantēm bijusi gan pati garākā, gan pati vecākā.

Viņa atzinusi, ka tas "rīvējis pašapziņu", bet šīs emocijas izdevies pārvarēt un demonstrēt tik pārliecinošu sniegumu, ka saņemtas pat vairākas atzinības.

Šobrīd ar Elitas gādību sākusies gatavošanās otrajam Latvijas vecmāmiņu konkursam, kurā līdz 1. augustam aicinātas pieteikties drosmīgākās un uzņēmīgākās Latvijas dāmas, bet paralēli šī konkursa organizēšanai Drāke turpina arī rīkot sulu kūres un citādi rūpēties par savu un citu veselību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!