Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju šova Latvijas princese bijusī dalībniece Sanita Kubliņa (attēlā), kura ir mamma dēliņam Dominikam, atzīst, ka darba un rūpju par bērnu dēļ viņai reti sanāk veikt skaistumkopšanas procedūras. Lai ieekonomētu laiku, viņa uzticas kosmetoloģei, ko apmeklē vienu reizi mēnesī.

"Pirms dēliņa piedzimšanas regulāri veicu dažādas skaistumkopšanas procedūras, taču tagad, kad esmu kļuvusi par mammu un arī atsākusi strādāt, laika tam atliek ļoti maz.

Vienu reizi mēnesī dodos pie kosmetoloģes, kura parūpējas par to, lai mana āda būtu mitrināta un veselīga. Speciāliste man iesaka dažādus kosmētikas līdzekļus, kurus lietoju ikdienā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Sanita.

Kā stāsta Kubliņa, kosmetoloģe parūpējas ne tikai par sejas, bet arī dekoltē zonas ādu. Šobrīd bijusī Princešu šova dalībniece krūšu ādas tvirtumam īpašu vērību nepievērš, taču grūtniecības laikā viņa to pastiprināti mitrinājusi, jo baidījusies iedzīvoties strijās.

"Man ļoti paveicās. Daba man devusi ādu, kura pārāk neizstiepās bērniņa gaidīšanas laikā. Arī striju nebija, lai gan ļoti par to uztraucos," saka Sanita.

Skaistumkopšanas produktus, kurus rekomendējusi kosmetoloģe, Kubliņa parasti iegādājas veikalā, taču ir dažas vecmāmiņas receptes, kuras viņa piekopj mājas apstākļos.

"Var veidot dažādas maskas no ogām, īpaši vasaras sezonā. Nesen pamēģināju skrubi, kuru pagatavoju no kafijas biezumiem, medus un piliena eļļas. Noteikti rekomendēju arī citām sievietēm pamēģināt šo recepti. Āda pēc tam kļuva ļoti maiga un patīkama," iesaka Sanita.

Lai gan pagātnē Kubliņa izmēģinājusi daudzas un dažādas procedūras, šobrīd viņa nākusi pie secinājuma, ka vislabākā skaistumkopšana ir viņas dēliņš.

"Esmu izmēģinājusi vakuummasāžu. Izgāju 10 - 15 reižu kursu. Teikšu godīgi - nekādus uzlabojumus nejutu, turklāt procedūra nebija pārāk patīkama. Manuprāt, tā bija naudas izmešana.

Esmu pamēģinājusi arī dažādas ietīšanas un šokolādes procedūras. Grūti nosaukt, ko neesmu mēģinājusi. Šobrīd esmu sapratusi, ka man tas viss nav vajadzīgs. Labāk kopā ar bērnu aizbraucu uz jūru atpūsties, nevis stundām sēžu salonā," secinājusi Sanita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!