Foto: DELFI
Ceturtdien, 11. jūlijā, Vērmanes dārzā ap pusdienlaiku varēja vērot neierastu skatu – desmitiem cilvēku zālē bija izklājuši pledus un rāmā gaisotnē baudīja pusdienu uzkodas.

Lielāko vasaras pikniku jau otro gadu rīkoja minerālūdens zīmols Borjomi, kura pārstāvji uz maltītes baudīšanu parkā īpaši bija aicinājuši Vērmanes dārza apkaimes biroju un dažādu iestāžu darbiniekus, uzsverot, ka maltīte svaigā gaisā nāk par labu ķermenim un prātam.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta atraktīvajam un runīgajam LNT laika ziņu moderatoram Mārim Grigalim, kurš visus sanākušos centās iesaistīt visdažādākajās aktivitātes.

"Tā ir lieliska iespēja izkustēties, izstaigāties un baudīt maltīti labā noskaņojumā un labā kompānijā! Daudzviet pasaulē ir pieņemts pusdienu laikā iziet ārā no telpām. Kāpēc arī pie mums tā nevarētu kļūt par jauku tradīciju?

Pusdienas labāk garšo, raugoties uz tīru, zaļu sakoptu vidi, baudot sauli, putnu dziesmas un lēnām izgaršojot ēdienu," pārliecināts ir Grigalis.

Tāpat starp piknika apmeklētājiem bija arī diētas ārste Lolita Neimane, kura kopā ar pārējiem baudīja rokenrola un blūza grupas Keksi enerģisko uzstāšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!