Foto: DELFI

Tuvojoties nedēļas nogalei, burziņu mīļotāji sarosās, lai dotos uz karstām vasaras ballītēm un festivāliem. Pašmāju deju mūzikas pārstāve Sabīne Berezina (attēlā), kurai nedēļas nogales bieži vien izvēršas koncertu un ballīšu maratonā, atradusi labu metodi, kā cīnīties ar paģirām.

"Man dakterīte ieteica, ka labākās zāles pret paģirām ir aptiekās nopērkamās Upsarin tabletes ar C vitamīnu. Tablete izšķīst ūdenī, un šķidrums jāizdzer. Labākam rezultātam glāze šādas dziras jāizdzer pirms ballītes un pēc tās, kad dodas gulēt," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj jaunā mūziķe.

Kā stāsta Sabīne, viņa ievērojusi, ka, ja pirms ballītes nesanāk iedzert Upsarin, otrajā rītā glāze ūdens, kurā šī tablete izšķīdināta, palīdz tik un tā.

"Ir gadījies, ka piemirstu pirms alkohola lietošanas iedzert ūdeni, kurā šī tablete izšķīdināta. Kad otrajā rītā pamostos pavisam švaka, uzreiz uztaisu šo padzērienu un esmu izārstēta. Tūlīt atgriežas dzīvība un spēks. Mierīgi var ballēties vēl vienu vakaru," priecājas Sabīne.

Savukārt taujāta, kā karstajā laikā veldzēt slāpes, Sabīne atklāj, ka, lai gan ballītēs mēdz lietot alkoholu, ikdienā viņa tomēr izvēlas bezalkoholiskus šķidrumus slāpju veldzēšanai.

"Vislabāk slāpes var veldzēt ar saldējuma kokteili. Parasti sablenderēju kopā banānus, plombīra saldējumu un ananāsu sulu, nevis plūmju, kā tas daudziem ierasts.

Vēl labs slāpju veldzētājs ir kokakola. Jāpiebilst, ka man pašai nešķiet, ka šī vasara izceļas ar pārāk lielu tveici un karstumu. Ir piedzīvots arī karstāks laiks, tādēļ šovasar īpaši nemokos ar slāpēm," neslēpj Berezina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!