Foto: DELFI

Aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā vidū), kura 2011. gada nogalē piedzīvoja diezgan nepatīkamu kritienu pa trepēm, kā rezultātā pamatīgi cieta viņas labā kāja, šonedēļ, atgriežoties no kāda skaistumkonkursa, atkal pakritusi, tā radot bažas par viņas veselību.

Nedienas Fogelei likušas nākt pie secinājuma, ka viņa nekad neveiks plastiskās operācijas.

"Atgriezos no skaistumkonkursa, bet Varšavas lidostā, izkāpjot no autobusa, kas mani nogādāja uz lidmašīnu, pakritu. Parasti esmu uzmanīga un savu labo kāju saudzēju, taču šoreiz bija tik liela cilvēku burzma, ka sanāca neveikli izkrist no autobusa.

Pēc kādreizējā kritiena pa kāpnēm, kā rezultātā kāja bija lauzta vairākās vietās un potīte vispār sašķaidīta, mana kāja sastāv no vieniem dzelžiem, lai viss turētos kopā.

Joprojām sāpes ir jūtamas un lietoju medikamentus. Tādēļ šobrīd nedaudz uztraucos, vai atkal nebūšu kaut ko satraumējusi. Vismaz lidostā viss notika operatīvi un man uzreiz iešpricēja zāles," DELFI Izklaidei par savām nedienām stāsta Inta.

Fogele jau sazinājusies ar savu ķirurgu, lai nepieciešamības gadījumā varētu doties pie viņa vizītē, bet nedienas ar kāju un bieži slimnīcas apmeklējumi Intai likuši nonākt pie atklāsmes, ka viņa nekad mūžā nevēlētos veikt plastiskās operācijas, ņemot vērā to, cik daudz reižu viņai bijuši dažādi lūzumi un plīsumi.

"Pēdējo divu gadu laikā man bijis tik daudz operāciju dažādu traumu un veselības dēļ, ka es jau nu skaistuma vārdā nekādas operācijas negrasos veikt!

Traumu dēļ esmu iedzīvojusies 30 liekajos kilogramos - tam pie vainas ir gan gultas režīms, gan medikamenti, kurus lietoju, taču es netaisos doties uz tauku atsūkšanas procedūrām. Ēdīšu tik, cik gribēšu," ir pārliecināta Inta.

Kā stāsta Fogele, viņai ir gana daudz daiļuma un kompleksi viņu nekad nav mocījuši, tādēļ daudzo operāciju sarakstam, kuras veiktas veselības dēļ, viņa negrasās pievienot arī plastisko ķirurģiju.

"Nebūs man nekādi botoksi, silikoni un poroloni ķermenī! Iedomājieties, uzsmērē uz ausīm pretcelulīta krēmu un kājas ietin plastikas plēvē. Nekad to nedarīšu! Man ir gana daudz daiļuma," pozitīvi piebilst Inta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!