Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ par visas Latvijas zvaigzni kļuva 14 gadus vecais ogrēnietis Emīls Mangulis (attēlā), kurš sevi skaļi pieteica ar dziesmu Es esmu dinamīts, kas izklausās neprātīgi infantila pat Latvijas popmūzikas vidē.

Sociālajos tīklos jau tiek bārstītas dažādas asprātības un sarkastiski joki par jauno censoni. Negatīvā attieksme satraukusi arī vairākus populārus pašmāju mūziķus.

"Iedomājaties, cik tālu esam nonākuši! Emīlam (Dinamīta īstais vārds ir Emīls Mangulis) ir tikai 14. Kā vispār var ņirgāties par dziesmu, ko sarakstījis 14 gadīgs jaunietis?

Pēc šādiem notikumiem (ņirgāšanās par 14 gadīga jaunieša dziesmu), apstiprinās Einšteina teiktais, ka cilvēku stulbums ir bezgalīgs. Paldies!" savu sašutumu pauž puišu grupas PeR dalībnieks Ralfs Eilands.

Diskusijā savu komentāru sniegusi arī šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Kristīne Šomase, kurai Manguļa slavenais hits šķiet pat diezgan klausāms un baudāms.

"Piekrītu. Priekš viņa vecuma man tas šķiet diez gan labi. Puisis vismaz kaut ko dara," sociālajā tīklā Twitter vītero jaunā dziedātāja.

Lai gan vēl joprojām video krātuvē YouTube dziesmai Es esmu dinamīts komentēšanas iespēja ir liegta, interneta plašumi ir neizmērāmi, un cilvēki savas domas par skaņdarbu pauž tādos sociālajos tīklos kā Twitter un Facebook.

Lai gan neliela daļiņa tautiešu slavē puisēnu par viņa drosmi, lielais cilvēku vairums neslēpj savu nepatiku pret ogrēnieša skaņdarbu un atklāti pauž nievājošus un pat nežēlīgus izteikumus par jauno mūzikas censoni Dinamītu.

"Savam auto-atbildētājam ziņojuma vietā uzliku dziesmu Es esmu dinamīts. Ja kāds spēj izturēt to mēslu, tad sakāms kas ļoti svarīgs," vītero Twitter profils "Ļauni joki".

"Garām brauc Mangulis ar skūteri, pasmaidu, pasveicinu, šis pasūta dir**. Nu, baigais dinamīts, beibi dabūjis, tagad lepns," vēsta kāds cits asprātis.

"Es esmu dinamīts. Nē, tu esi idiots," lakoniski vītero kāds sociālo tīklu lietotājs, kura sarkasma pilno izteikumu mikroblogu vietnē Twitter tālāk "padevuši" 92 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!