Foto: F64

Savulaik Latvijā populārā dziedātāja un dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) jau gandrīz divus gadus par savu dzīvesvietu izvēlējusies Ameriku, kur viņa paguvusi ne tikai pierādīt sevi vairākās šovbiznesa jomās, bet arī apprecēties.

Pašmāju mediji jau vēstījuši par Ellas iespējamajām laulībām ar Amerikas izklaides industrijas darboni Ronaldu Čaku Heisu, bet oficiāls apstiprinājums ne no dziedātājas, ne Ronalda līdz šim šai vēstij nebija gūts.

Tagad Latvijas skaistules vīrs apstiprinājis, ka patiešām ir precējies ar mūziķi, bet ilgs mūžs šai laulībai nav lemts.

"Jā, mēs apprecējāmies 2012. gada aprīlī. Viņa ir mana sieva, bet es iesniedzu dokumentus laulības anulēšanai, jo viņa mani pameta," žurnālam Kas Jauns paziņojis Ronalds un nav arī slēpis laulības šķiršanas iemeslus.

"DJ Ella ir izmantotāja. Vispirms izmantoja savu draugu Māri no Latvijas, pēc tam mani, lai iegūtu "zaļo karti". To, ka aiz tā visa stāv vīza, es sapratu tikai pēc laulībām. Viņa melotu un darītu visu iespējamo, lai paliktu Amerikā," savu laulāto draudzeni raksturojis amerikānis.

Tiesa, Holivudā Ellas laulātajam draugam nav laba slava - amerikāņu mediji vēstījuši, ka vīrietis savulaik esot piegādājis prostitūtas aktierim Stīvenam Sīgalam, bet aktieri Vesliju Snaipu viņš apgādājis ne tikai ar meitenēm, bet arī ar narkotikām.

Zināmākās Elīnas attiecības līdz šim bijušas ar režisoru Miku Ozoliņu, kurš arī bijis Ellas pirmais vīrietis. Pēc tam dziedātāja sagāja kopā ar uzņēmēju Māri Čerpinski, ar kuru kopā Ella devās uz ASV, bet dzīve svešumā attiecībām par labu nav nākusi, un Māris jau ilgāku laiku atgriezies Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!