Foto: Privātais arhīvs

Šīs nedēļas sākumā LNT startēja jaunais psihologu šovs Runāsim atklāti, un jau pēc otrā raidījuma apstiprinājušās skatītāju aizdomas, ka raidījumā tiek risinātas izdomātas cilvēku problēmas un raidījuma varoņi ir vien aktieri amatieri.

Bažas par to, ka raidījumā tā vadītāja Kaija Gulbe apņēmības pilna risina inscenētus problēmu stāstus, skatītājiem radās jau pēc pirmās Runāsim atklāti pārraides, bet tagad tam gūts apstiprinājums.

Vērīgākie skatītāji otrdienas studijas viešņā Tīnā, kura raidījumā uzdevās par 32 gadus vecu divu bērnu māti, kuru mīļotais vīrietis pēc septiņu gadu kopdzīves nevēlas precēt, atpazinuši Ievu Preisu (attēlā centrā).

Spriežot pēc sievietes aktivitātēm sociālajos tīklos, viņa ir īsta dzīves baudītāja - draugiem.lv profilā viņa pie informācijas par sevi ievietojusi provokatīvu uzsaukumu "Fuck my life!", bet Facebook profilā publicētas neskaitāmas dažādu jestru momentu fotogrāfijas.

Savu īsto vecumu Ieva nevienā no sociālo tīklu profiliem nav norādījusi, bet kā attiecību statusu viņa ieķeksējusi, ka ir no attiecībām brīva sieviete.

Ne vienu vien skatītāju atklājums, ka patiesībā šovā Runāsim atklāti viņiem ir jādzīvo līdzi izdomātu varoņu izdomātām problēmām, ir ne pa jokam satraucis, un šova veidotājiem tiek pārmests tas, ka raidījuma titros netiek norādīts, ka studijas viesi ir citas personas.

Arī oficiālajā informācijā par raidījumu nav minēts, ka problēmu stāstus izspēlēs cilvēki, kuri uzdodas par citām personām - šova skatītājiem tika solīts, ka "Gulbe uzklausīs ģimeņu, vecāku, bērnu, draugu un kolēģu attiecību mudžekļus, lai kopā ar skatītājiem meklētu labāko risinājumu katrā situācijā".

Tāpat, pēc raidījuma veidotāju vārdiem, "skatītāji būs aculiecinieki attiecību drāmām, gadiem krātu noslēpumu atklāšanai un negaidītiem situāciju pavērsieniem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!