Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 9. septembra, vakarā skatītāju novērtējumam tika sniegta populārā pašmāju seriāla Ugunsgrēks 10. sezona, kas sākās ar vairākiem pārsteigumiem. Viens no tiem - ilggadējais galvenais varonis, aktiera Ģirta Ķestera atveidotais dakteris Leons - ir apprecējies un pārcēlies uz dzīvi Vācijā.

Par vienu no seriāla galvenajām varonēm tagad kļuvusi Leona meita Ieva, kura sasniegusi pilngadību un šobrīd uzņēmusies viesnīcas pārvaldīšanas pienākumus, savukārt viņu pieskata un saimnieciskā direktora pienākumus viesnīcā pilda Leona dvīņubrālis Fēlikss, kuru joprojām atveido Ķesteris.

Šādi pavērsieni radīja satraukumu ne viena vien seriāla fana sirdī. Ļaudis sociālajos tīklos sūkstījās, ka vairāki galvenie tēli no seriāla pazuduši, tajā skaitā arī aktrises Regīnas Devītes atveidotā istabene Zenta, kā rezultātā interneta vidē sākuši pat klejot dažādi joki par populārāko pašmāju seriālu.

Ļaudis pauž pārliecību, ka "Ugunsgrēks bez Leona ir kā Kobra bez Semīra" vai "UgunsGrēks bez Zentas ir kā Ziemassvētki bez Kevina", savukārt pats Leona lomas atveidotājs, aktieris Ģirts Ķesteris, ir pārliecināts, ka par līdzšinējā galvenā tēla laimi vajadzētu priecāties.

"Es domāju, ka vajadzētu apsveikt Leonu un priecāties, ka beidzot viņa privātā dzīve ir nokārtojusies un viņš ir laimīgs. Ilgus gadus viņam nācās pūlēties, lai beidzot tas notiktu," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Ķesteris.

Lai gan pagaidām Leons kopā ar savu sievu Elizabeti saskaņā ar seriāla scenāriju mitinās Vācijā, aktieris nenoliedz iespējamību, ka viņš tomēr kaut kad viesnīcā atkal parādīsies.

"Leons tomēr ir cilvēks, kuru nevar tik vienkārši aizmirst. Viņš aiz sevis atstājis pamanāmas pēdas un izveidojis pamatīgu vēsturi, turklāt Ieviņa ir viņa meita, tādēļ nedomāju, ka Leons pazudīs pavisam," atklāj Ģirts.

Seriāla kvēlākie fani gan nav īsti mierā ar to, ka Leona dzīve nokārtojusies un dakteris laimīgi apprecējies. Ļaudis nespēj samierināties, ka viņam tomēr uzsmaidījusi veiksme.

"Nu, kas tas par UgunsGrēku?! Ne Zentas. Ne Olafa. Pat Leons dzīvs un vesels," savu sašutumu paudis kāds seriāla mīļotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!