Foto: DELFI

Lai gan līdz svarīgajam pirmdienas vakara koncertam palikusi tikai viena diena, šova Jaunā talantu fabrika dalībnieki svētdienas vakarā nolēma sarīkot diskotēku. Deju karstumā 19 gadus vecais Dāvis Mazurenko (attēlā priekšplānā) no Ogres pat novilka bikses un dancoja vienās apakšbiksēs.

Diskotēka sākās ar slaveno mīlas dziesmu no kinofilmas Titāniks, un pirmie mūzikas valdzinājumam ļāvās Rihards un Elizabete.

Lai gan sākumā dejošana īpaši raiti nevedās un jaunieši bija visai pasīvi, vakara gaitā tika iekustināti pat viskūtrākie dalībnieki. Piemēram, Kristīne Šomase, nevarēdama atrast sev partneri, izdancināja rotaļu lauvu.

Pēcāk jaunie "fabrikanti" tik ļoti iekarsa, ka pat sāka izģērbties. Īpaši izcēlās Dāvis, kurš, paklausot kolēģu aicinājumam, atbrīvojās no drēbju kārtas un puspliks spriņģoja pa šova telpām, dančus griezdams vienās apakšbiksēs.

Šī nav pirmā reize, kad Dāvis Jaunās talantu fabrikas telpās uztaisa ilgi gaidīto "šovu" - kopā ar jaunāko dalībnieku Rihardu pavisam nesen tika sarīkots neliels jandāliņš, kura laikā abi jaunieši ar tualetes papīra ruļļu un atkritumu maisu palīdzību izrotāja mēģinājumu telpu.

Savukārt pirmdienas vakarā gaidāmajā koncertā dalībniekiem būs ne tikai labi jānodzied sava izvēlētā dziesma, bet arī jāpapildina priekšnesumu ar horeogrāfiju.

To, vai "fabrikantu" svētdienas vakara "ģenerālmēģinājums" būs nācis par labu viņu priekšnesumiem koncertā, redzēsim pirmdienas,16. septembra, vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!